nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp újhold előtt

Fellélegzés az újholdra készülve – Heti holdhoroszkóp 2023. február 15-21.

A fogyó Hold a héten még végig támogatni fog abban, hogy megszabadulj a nemkívánatos dolgoktól, legyen szó plusz kilóról, piszokról, selejtes dolgokról vagy káros szenvedélyről – persze csak hathatós együttműködéseddel működik a dolog.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 15.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas
Kedvező: lomtalanítás, selejtezés

Ma vedd előre azt a feladatot, melyhez sok energia és aktivitás szükséges. Remélhetőleg lelkesedésből nem lesz hiány. Munkahelyeden legyél te a zászlóvivő, aki az utat töri a többiek előtt, remélhetőleg örömmel fognak követni. Ha mozgásformáról van szó, a pörgősebbet válaszd! Szuper új ötleteid is támadhatnak ma, ha rögtön nem tudod megvalósítani, legalább jegyezd fel őket, hogy ne merüljenek a feledés homályába.

CSÜTÖRTÖK – február 16.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 5:59-től Bak
Kedvező: takarítás, epilálás
Nem ajánlott: gerinc túlterhelése, fogászati kezelés

Reggel gondold végig előre a napot és tűzd ki elérendő céljaidat. Akkurátusan és töretlenül haladhatsz feléjük, ne ingasson meg semmilyen kétely. Képes lehetsz még szűk korlátokon belül is működni. A fegyelmezettség fog átsegíteni az akadályokon. Ma könnyebben megszabadulhatsz mindentől, amire nincs szükséged, legyen szó akár egy egyszerű takarításról vagy selejtezésről.

PÉNTEK – február 17.

A Hold: fogy
Jegy: Bak
Kedvező: epilálás, bőrradír
Nem ajánlott: fogászati kezelés

Ma az átlagnál jobban tudsz egy dologra fókuszálni és koncentrálni, ez pontosabbá tehet és így feladataidat is precízebben tudod végrehajtani. Arra kell csak vigyázni, hogy ne váljunk szemellenzőssé, sőt lássunk túl saját korlátainkon. Érdemes ma egy böjtösebb napot tartani. Nem szükséges teljes léböjt, arra jobban fel kellett volna készülni, de már az is jó hatású lehet, ha elhagyjuk a fehér cukrot, és csak könnyen emészthető ételeket eszünk.

SZOMBAT – február 18.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 6:35-től Vízöntő
Kedvező: ágyneműk levegőztetése

Hallgass ma felmerülő ötleteidre, bármilyen extrémnek tűnnek is. Ha lehet, vond be a párodat, családodat, barátaidat, ne egyedül vesd bele magad, akkor sem, ha kellemesen meglennél egyedül. Ma akár lázadó, a fennálló rend ellen menő ötleteid, érzéseid is támadhatnak, de mielőtt meggondolatlanul átadnád magad ezeknek, mérd fel a lehetséges következményeket és csak óvatos duhajként lépj.

VASÁRNAP – február 19.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő
Kedvező: szellőztetés, takarítás

Változás jöhet, de ne tarts tőle! Lehet, hogy úgy fogod érezni magad, mint a fuldokló, aki végre felbukkan az árból és levegőhöz juthat. De ha nem ilyen súlyos a helyzet, akkor is fellélegezhetsz. Ma végre lehet erőd ahhoz, hogy elhagyd egy utált rossz szokásodat vagy beidegződésedet. Persze azért ez nem ilyen egyszerű, ezt fogadjuk el, de legalább egy napi kísérletet megér indulásnak, mert ha sikerül, megerősödhet az önmagunkba vetett bizodalmunk.

Űrhajós kislány a Holdra mutat

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – február 20.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Vízöntő, 5:57-től Halak
Kedvező: pihenés
Nem ajánlott: fodrászat

Az újhold ma a Halak csillagképben köszönt ránk, engedd életedbe áramolni a megújító, éltető energiákat. Ez különböző csatornákon érkezhet hozzád, légy szemfüles és találd meg! Új ciklus kezdődhet most, fedezd fel ebben a lehetőségeket! Kicsit olyan ez, mintha tiszta lappal indulhatnál, ezért vedd le a válladról a feleslegessé vált, nyomasztó dolgokat, gondolatokat és érzéseket és ezektől meg- és felszabadulva lépj új utakra.

Könnyebben szabadulhatsz meg most függőségeidtől – ez persze sosem könnyű és óriási kihívást tartogat számunkra, mégis, ha szükségét érzed, hogy valaminek a rabsága alól felszabadulj vagy legalább lélegzethez juss, ma érdemes nekiveselkedned.

Most akár új erőforrásokat is felfedezhetsz – akár magadban, akár a szeretteidben, akár a munkád, de még a hobbid területén is. Ha egy helyen megerősíted ezt, akkor könnyebb lesz az élet más területein is alkalmazni.

KEDD – február 21.

A Hold: nő
Jegy: Halak
Kedvező: locsolás
Nem ajánlott: fodrászat

A mai holdállás segítséget nyújt abban, hogy egy kicsit elszakadj a rideg racionalitástól. Szállj fel képzeleted szárnyán, vegyél lendületet és engedd bele magad a dinamikus áramlásba. Ha ráérzel a ritmusra, könnyedén juthatsz előre, nem kell megszakadnod az erőfeszítéstől. Ráadásul töltekezhetsz ebből a szabad energiaáramlásból és akadálytalanul törhetsz előre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top