nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legmérgezőbb csillagjegyek

Ők a legmérgezőbb csillagjegyek

Nyilván nem mindenkire érvényesek a horoszkópban írtak, akik ezekben a csillagjegyekben születtek. Annyi viszont bizonyos, ők a leghajlamosabbak, hogy mérgezően viselkedjenek a barátokkal, de a párjukkal is.

Oroszlán

Az Oroszlán hihetetlenül karizmatikus, szórakoztató és melegszívű csillagjegy, akivel biztosan nagyon jól érzed magad. Ugyanakkor hajlamos lehet a narcisztikus és egoista viselkedésre is, aki valójában csak a saját érdekeit nézi. Nem számít, mit és hogyan gondolsz, elvárja, hogy felnézz rá, csodáld őt, a kritikádat meg tartsd meg magadnak. Csak dicsérheted, mert ha rosszat mondanál, úgy kikel magából, hogy a végén azt is megbánod, hogy egyáltalán szólni mertél mellette.

Csillagjegyek, akik nagyon mérgezőek

Fotó: Getty Images/Westend61

Mérleg

A Mérleg a legkedvesebb, legbájosabb típus a csillagjegyek között. Nagyon jó vele beszélgetni, egy idő után biztosan úgy érzed, neki bármit elmondhatsz. Épp ezt nem kéne, hiszen nemcsak kifecsegi a titkaidat, de hajlamos kihasználni a jóhiszeműségedet is. A bizalmadba férkőzve manipulál és mérgezi a kapcsolatotokat. Ha rájössz minderre, megsértődik, duzzog, hogy mégis hogyan feltételezed róla, hogy ártani akarna neked. Ilyenkor aztán jól elbizonytalanít, és még te érzed magad rosszul, mert vádaskodtál ellene.

Halak

A Halak számára a barátságok nagyon sokat jelentenek. Róla nem is feltételezni, hogy hajlamos mérgezni a kapcsolatait. Nagyon empatikus, megértő, s mindig ott van, ha szükségét érzed. A probléma ott kezdődik, hogy nem érzi a határokat. Nem tehet róla, ilyen típus. Túlzottan is a szívére veszi és a magáénak érzi a problémáidat. Úgy gondolja, áldozatokat kell vállalnia érted, s neki kell megoldania mindazt, amivel te nem boldogulsz. Egy idő után kifejezetten terhes, hogy mindenbe beleavatkozik. Aztán megsértődik, ha megkéred, hogy ne tegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top