nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legmérgezőbb csillagjegyek

Ők a legmérgezőbb csillagjegyek

Ha a barátod ítélkező, birtokló, vitatkozó vagy féltékeny, akkor lehet, hogy ő is közte van a mérgező csillagjegyeknek.

Ikrek

Az Ikrekről köztudott, hogy kétarcúak, és senki sem akar ilyen barátokat magának. Az Ikreknek ez meg is nehezíti az életét, mert a legtöbb barátjuk nem bízik meg bennük, hiszen megbízhatatlannak tűnnek, mert nagyon simulékonyak és gyorsan alkalmazkodnak. Az Ikrek igazi társasági pillangók, egyik virágról szállnak a másikra és senki mellett nem kötelezik el magukat. Mindig máshogy kommunikálnak, de szociálisinterakció-igényük ragaszkodó emberré teszi őket, talán már túlságosan is. Az Ikrek kikövetelik a figyelmet, és azt, hogy a barátaik minden idejüket velük töltsék.

Mérgező csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok nagyon érzelmesek, de az érzelmeiktől mérgező barátokká válhatnak. A Rákok ugyanis manipulálhatják mások érzelmeit. A csillagjegy szülöttei sokszor sajnáltatják magukat, és ha barátságba kerülsz egy Rákkal, akkor tuti, hogy mindig alkalmatlannak fogod magad érezni barátként. A Rákok inkább terapeutát keresnek maguk mellé, nekik fontos a támogatás, és ha ezt nem kapják meg egy baráttól, akkor tovább állnak. Mérgező tulajdonsága továbbá a csillagjegynek az aggasztó természete. A Rákok mindig félnek valamitől, sosem szabad megbízni a barátságuk stabilitásában. Folyamatosan megerősítésre vágynak, és ha egy Rák barátja vagy, akkor ezt gyakran nyomás alá is helyezi veled szemben.

Skorpió

A Skorpiók nagyon féltékenyek, és mérgezőek lehetnek a barátaikkal. A csillagjegy szülöttei képesek másra haragudni a sikereik és eredményeik miatt, és ez alól a barátaik sem kivételek. A Skorpió féltékenysége nem teszi lehetővé, hogy őszintén örüljön mások sikerének. A Skorpiók szeszélyesek: az egyik percben jól vannak, a másikban dührohamot kapnak. A forró indulataik megnehezítik számukra a barátkozást, sosem lehet tudni, hogyan viselkednek a következő pillanatban.

(Forrás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top