nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik bennragadnak a mérgező kapcsolatban

Csillagjegyek, akik mérgező kapcsolatban élnek

Nem tudnak kilépni egy kapcsolatból még akkor sem, ha az már bántalmazó, mérgező.

Bika

A Bikától a baráti és szerelmi kapcsolatokban kérhetsz tőle bármit, támogat, segít téged, amiben csak teheti. Talán túlzottan is lojális a többiekkel, hosszasan kitart azok mellett is, akik inkább csak hasznot húznak belőle. Kedvessége révén nem veszi észre, hogy mérgező kapcsolatban él már hosszabb ideje. Nagyon szívós típus, ezért nagyon sok mindent elvisel, a biztonságra, a stabilitásra, a megszokottságra törekszik. A saját igényeiről hajlamos megfeledkezni, inkább tűr, mintsem szakítson, kilépjen a kapcsolatból. Ez viszont nem a legjobb taktika. Amikor egyszer végre elhatározza magát, akkor viszont örökre megszakítja a kapcsolatot a mérgező illetővel. Csak el kell jutnia erre a szintre.

Mérgező kapcsolatok és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg nagyon kedves és nagyon szeretetteljes a párkapcsolatában. A párja mindennél és mindenkinél fontosabb. Akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, amikor párkapcsolatban élhet. Pontosan ebből az okból marad a mérgező kapcsolatokban is. Úgy gondolja, a magány kiűzi az életéből a harmóniát, nem találja az egyensúlyt, a békét, amire olyannyira vágyik a lelkében. Annak ellenére, hogy kifejezetten intellektuális típus, okos és bölcs csillagjegy, nem hallgat másokra, a többiek tanácsaira, amikor a kapcsolatáról esik szó. Természetéből fakadóan támogatja, segíti a párját, gondoskodik róla, hajlamos a negatív jeleket figyelmen kívül hagyni. Ezt a problémát kellene orvosolnia.

Halak

A Halak nagyon érzékeny és nagyon empatikus csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A világot sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. A mindennapokat áldozatként éli meg, sokat szenved, mégsem lép ki, mégsem szakít a párjával, pedig a boldogsághoz, a szeretetteli kapcsolathoz pontosan ezt kellene mielőbb felismernie. Tanulnod kell még, kedves Halak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top