nlc.hu
Horoszkóp

Ezt jelenti, ha azt álmodod, hogy megházasodsz

Ezt jelenti, ha álmodban megházasodsz

Szó szerinti álomesküvőd volt? Mutatjuk, mit jelent!

Ha álomfejtésről van szó, mindig igyekszünk hangsúlyozni, hogy nincs egy konkrét megoldása az álmaidnak, hiszen az értelmezés nagyban függ a te személyes élményedtől, élethelyzetedtől és az álmaid tárgyához való viszonyulásodtól. Meg attól is, hogy konkrétan milyen jellemzői voltak az álmodnak. Így például, ha arról volt szó, hogy megházasodsz, nem mindegy, hogy szingliként vagy párkapcsolatban álmodtál róla. Ahogy az sem, hogy láttad-e azt, aki az oltárnál vár rád, és ha igen, ki volt az? Segítünk megfejteni, pontosan mi is állhat a háttérben!

Szingli vagy, vagy kapcsolatban élsz?

Amennyiben jársz valakivel, de még nem vagytok házasok, abban az esetben egészen nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy értelmezd szó szerint az álmodat – igen, ez a szabályt erősítő kivétel példája. Vedd úgy, hogy ha álmodban hozzámész a szerelmedhez, az amolyan jelmezes főpróba volt. A tudatalattid azért dobta be, mert azt szeretné, ha megvizsgálnád: helyes lépésnek érezted az oltár előtt állni, vagy annyira nem volt boldogító az az igen. Boldog voltál? Szomorú? Izgatott, szerelmes, vagy épp rettegtél? Az álombeli házasság azt is segít eldönteni, hogy valójában hogyan érzel a pároddal, vagy úgy általában az intimitással, elköteleződéssel kapcsolatban?

Ha épp nem élsz párkapcsolatban, de mégis házasságról álmodsz, az nem azt jelenti, hogy kétségbeesetten megállapodnál már valaki mellett. Hanem azt, hogy saját magaddal kötsz életre szóló szövetséget.

Demi Lovato esküvői ruhában

Fotó: Twitter/@ddlovato

A házastársad személye

Akár szingli vagy, akár nem, abban az esetben, ha fel tudod idézni, kihez mentél hozzá álmodban, az ő személye rávilágíthat arra, hogy a személyiséged melyik részét fogod a következőkben még jobban megismerni. Lehet, hogy nem a való életbeli párodnak fogadtál örök hűséget álmodban, de ez ne riasszon el attól, hogy kielemezd a tulajdonságait. Valószínűleg találni fogsz valamit, amit kifejezetten nagyra értékelsz benne, és ez az, amit tudat alatt saját magadban is szeretnél megerősíteni.

Hasonlóan az éned egy rejtett részét reprezentálja az, ha a jövendőbelid arca egyszerűen nem létezett, homályos volt, vagy szimplán csak nem tudtál ránézni. Hogy kiderítsd, mi lehet az, koncentrálj az érzésekre és energiákra, amiket az álombeli házastársad sugárzott. Ez az álom nagyon gyakori, az üzenete pedig az, hogy a személyiséged ezen oldalát tedd magadévá és fogadd el. Amennyiben kifejezetten utálod a valóságban azt az embert, akihez álmodban hozzámész, akkor a hitvesed személye a saját negatív tulajdonságaidra világít rá. Az álom viszont nem teljesen rossz, hiszen összeházasodtok: ez azt jelenti, hogy megtetted a lépéseket afelé, hogy elfogadd a számodra nem igazán szimpatikus jellemvonásaidat is, és megbékélj velük.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top