nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon rossz alvók

Ezek a csillagjegyek nagyon rossz alvók

Ők eleve rosszabb eséllyel indulnak a kielégítő alvásért.

Rák

Annyira képes stresszelni és aggódni (főként érzelmi dolgokon), hogy nem tud tőle elaludni. Ha nagy nehezen sikerül is neki, gyakran vannak rémálmai az őt foglalkoztató történésekről. Ilyenkor akár kiabálva is ébredhet, verítékben úszva.

Csillagjegyek, akik nagyon rossz alvók

Fotó: Getty Images/Sergey Mironov

Kos

Amikor el kéne csendesednie, hirtelen agyalni kezd azon, ki, mit mondott rá, vagy mit mennyire jól csinált a nap folyamán. Megfelelési kényszere és hiúsága nem hagyja aludni. Pedig ahhoz, hogy ébren brillírozzon minden területen, kielégítő alvásra lenne szüksége. Ráadásul elég lenne neki 6 óra alvás, de az nyugodtan.

Bika

Rengeteg dolog jár napközben is a fejében. Sokfelé képes figyelni, és a memóriája is rendkívüli. De még a csúcsszuper számítógépnek is szüksége lehet egy kis pihenőre, viszont a Bika nem képes gombnyomással lekapcsolni az agyát. Elemez, rágódik, gondolkodik: mindenen. Szenved az álmatlanságtól, de ha bevillan egy zseniális gondolat, úgy érzi, megérte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top