nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádják kukkolni, ahogy szerelmük alszik

Csillagjegyek, akik imádják kukkolni, ahogy szerelmük alszik

Szeretnek elmerengeni azon, amikor a párjuk mellettük szunyókál.

Mérleg

A Mérlegek egy belső békességet éreznek, amikor nézik, ahogy partnerük mélyen alszik. Nagyra értékelik ezeket az intim pillanatokat, és általában meglehetősen közel állnak szeretteihez. Előfordulhat azonban, hogy nincs elég idejük párjukra, mert későn érnek haza munkából, ilyenkor azonban szívesen elmerengenek, ahogy szerelmük szundikál. Egy belső béke és nyugalom önti el a szívüket. Békés és megnyugtató élményt jelent nekik, egy pillanatnyi felüdülést biztosítva a mindennapi élet dolgaitól.

Csillagjegyek és az alvás

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő néha nehezen tud kötődni szerelméhez, ha azonban elköteleződik, onnantól kezdve a szerelme a mindene. Az alvó párjuk nézése nagy megnyugvást és lelki békét biztosít számukra. Szeretetet, törődést, hálát éreznek azért, mennyire fantasztikus párjuk van. Előtör belőlük egy védelmező ösztön. Alvás közben kiszolgáltatottnak látják a párjukat, egy olyan személynek, akit meg kell védeni a világ gondjaitól.

Skorpió

Ha látja, hogy párja alszik, az a Skorpiónak nyugodtságot és elégedettséget jelent. Tudják azonban, hogy amikor olyan személyes pillanatokról van szó, mint az álom, nagyon fontos, hogy tiszteletben tartsák határaikat. Tehát, bár a Skorpiók intenzív és szenvedélyes emberek, akik bensőséges és sebezhető élménynek tartják párjuk alvását nézni, tiszteletben tartják a szerelmük pihenését, igyekeznek nem zavarni az álmukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top