nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádnak kirándulni

Csillagjegyek, akik imádnak kirándulni

Nemcsak a hegyekért rajonganak, hanem a kirándulásért, az erdei sétákért is.

Szűz

A Szűz valójában mindig valamilyen küldetést teljesít, de csak azért, mert szereti hasznosnak érezni magát. Örömmel gondoskodik a környezetéről, beleértve ebbe a szeretteit, de ugyanígy a növényeket, állatokat is. S mivel kifejezetten egészségtudatos életet él, nagyon szívesen tölti az idejét a szabadban, a friss erdei levegőn. Nála a kirándulás, az erdei séta felér egy meditációval, hiszen ilyenkor képes kikapcsolni az elméjét. Imádja a csendet, a nyugalmat, a madarak csivitelését. A hegyek látványa, a csodálatos környezet, a mozgás pozitív energiával tölti fel a lelkét. Nem mellesleg alaposan átmozgatja a testét is. 

Csillagjegyek és a kirándulás

(Fotó: Getty Images/Justin Paget)

Bak

A Bak szeme előtt mindig valamilyen új cél lebeg. Meghódítani a legmagasabb hegyeket, szó szerint felérni a csúcsra, nála ez mindennél többet jelent. Szívós, erős, rendíthetetlen, aki sosem panaszkodik, inkább teszi a dolgát. Mindegy, milyen az idő, eshet az eső, a hó, fújhat a szél, nála a kirándulás, a hegymászás elsőbbséget élvez. Az anyatermészet természetesen hozzá is nagyon közel áll. Szereti a fákat, az erdő, a hegyek látványa mindenkor megmelengeti a szívét. A telet különösen kedveli, mert ilyenkor még nagyobb kihívások várnak rá. S amikor teljesíti a kitűzött feladatot, ő a legboldogabb. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top