nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Gyökeres megújulás lehetőségét hozza a hét – Heti holdhoroszkóp 2023. március 22–28.

A Kos újhold ereje egész héten érezteti hatását, felpezsdíti erőidet. A mostani döntéseinknek hosszú távú hatásai lehetnek.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 22.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: regeneráló masszázs

Vágj bele bátran a mostanában átgondolt terveidbe, ne halogasd a kezdést, legalább az első lépést tedd meg ma! Olyan dolgokat is kipróbálhatsz, melyekhez eddig nem volt bátorságod. Különösen olyasminek érdemes ma energiát, időt és figyelmet szentelni, amit elindítani és növelni szeretnél.

CSÜTÖRTÖK – március 23.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 19:43-tól Bika
Kedvező: arcpakolás

Ma folytathatod rendületlenül a hét elején elkezdett dolgokat. Eredményes lehet, ha a nagy célok felé vezető utat felosztod kis lépésekre és ma is megteszel belőle egyet. Estére kicsit lenyugodhat a pörgés körülötted és benned, türelmed növekedhet. Te is pihenj meg egy kicsit és gyűjts erőt a hét további kihívásaihoz.

PÉNTEK – március 24.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: szépségápolás
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

Vesd bele magad az alkotásba, hozz létre valami szépet! Ha a művészetekben nem vagy jártas, megteheted ugyanezt a konyhában, próbálj ki egy új receptet családod legnagyobb örömére. Csak arra vigyázz, hogy ma mit és mennyit eszel, a növekvő Holdnál gyorsabban felszaladnak a kilók…

SZOMBAT – március 25.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: pakolások
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

Ma lehetne egy pihenőnapot tartani, különösen, ha húzós volt az elmúlt heted. De ha megteheted és van hozzá kedved, gyűjts erőt és valami aktivitást is vigyél a napodba. Ha túlságosan elnehezülsz, sokkal nehezebb lesz újra elindulni. Tehetetlenségedet valami olyan tevékenységgel lehet legyőzni, amit különösen kedvelsz, ez átlendít az elindulás nehézségén.

Lány tavaszi tájban

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – március 26.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 1:42-től Ikrek
Kedvező: szellőztetés
Nem ajánlott: locsolás

Szervezz mára egy vidám partit, egy kellemes családi összejövetelt. Ha ez most nem jön össze, legalább egy jó kis baráti csevejre legyen idő. Mára felgyorsulhatsz, ráadásul a beszélgetések is jobban gördülhetnek majd. Bízz magadban és képességeidben! Ma mindenképp iktass be egy alapos szellőztetést.

HÉTFŐ – március 27.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek
Kedvező: arcpakolás, bőrtáplálás
Nem ajánlott: locsolás

Kapcsolataidat segítheti, ha ma különösképp figyelsz a másikra. Hallgasd meg az ő mondandóját is, legyen kölcsönös a kommunikációtok. Ma lehetőséged nyílhat megmutatni képességeidet. De légy türelmes, nem lehet egy ugrással elérni a célt. Szánj most több időt az arcápolásra, egy tápláló arcpakolás felfrissít és újjávarázsol.

KEDD – március 28.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 12:23-tól Rák
Kedvező: pakolások

Délutántól megnőhet érzékenységed, így empátiádra bátran hallgathatsz. Ugyanakkor könnyebben megbántódhatsz akár apróság vagy egy félreértés miatt. Figyelj szavaidra, fontos helyzetekben kerüld az üres fecsegést. Ügyelj rá, hogy ne szórd szét felelőtlenül energiáidat, hogy maradjon elég elképzeléseid megvalósításához. A vizes tevékenységeket, mosást, locsolást délutánra időzítsd!

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és szuperképességeik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top