nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Hogyan hat rád a tavaszi napéjegyenlőség megújító energiája? – Heti angyalhoroszkóp 2023. március 21–27.

Bármely csillagjegyről van is szó, lendületes energiát ad a tavaszi Nap ereje. Erőteljes időszak vár ránk, változással és új kezdetekkel.

Az angyalok szerint minden energiádat fordítsd a megújulás felé. Hagyd hátra a múlt árnyait az angyalhoroszkóp tanácsa szerint és tekint a jövőbe, bármit is hoz.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan megújító hatások érhetnek, melyek segítik a növekedésedet és fejlődésedet. Beléptünk a tüzes és felébredt Kos energiamezejébe, ezzel a merész energiával bármit elérhetsz! Magabiztosan lépj kitűzött célod felé!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy vizsgáld meg magadban, hogy mi a legerősebb motivációd. Győződj meg róla, hogy valóban értékes az a cél, ami felé húz a szíved, nehogy rossz irányba indulj el. Most lehetőséged lesz lerombolni a külső és belső korlátaidat is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most elhagyhatod egy olyan rossz szokásodat, ami nehéz helyzetekbe sodort és amiből már neked is eleged van. Hidd el, nem leszel ezzel kevesebb! Összpontosíts céljaidra és ne engedd, hogy eltereljék a figyelmedet mindenféle egyéb érdekességekkel.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy engedj annak a megújító inspirációnak, mely szíved mélyéből fakad. Most új projektbe is érdemes kezdened, legyen az magánéleti vagy munkahelyi. Új szakasz kezdődhet életedben, arra pedig úgyis vigyázol, hogy emiatt szeretteiddel való kapcsolatod ne szenvedjen csorbát.

Csíranövényke a napfényben

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy most van itt az ideje az életmódváltásnak. Akár kis dologban is gondolkodhatsz, de mindenképp tartsd szem előtt az egészségedet. Új perspektíva tárulhat fel a szemed előtt, új utak nyílhatnak. Gondold végig, hogy mit hoz a változás, amiért hálás lehetsz.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy választanod kell: melyik az a társaság, ahol biztonságban és a helyén érzed magad. Új életet kezdhetsz olyan szempontból is, hogy nemet mondasz a lehúzó kapcsolatokra. Minden mással így járhatsz el, vagyis hátrahagyhatod azt a szokásodat, ami nem szolgálja a tökéletesedésedet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy változást hoz a tavaszi napéjegyenlőség megújító ereje.  Friss energiák ébredhetnek benned, vizsgáld meg és válaszd ki, hogy ezeket milyen célok elérésére fordítod. Fogadd nyitottan mások új ötleteit is!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy mindenféle értelemben változást hoz a hét, fedezd fel, hogy ez hogyan segít neked a megújulásban. Egészen nagy fordulat is jöhet, akár egy költözés vagy kapcsolati váltás, de lásd meg ennek az előrevivő oldalát, a növekedés és az újjászületés lehetőségét.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy friss tavaszi lendülettel új ötletek és remek tervek megvalósítása várhat rád. Bármi váratlan történik, humorod és optimizmusod kihúz a bajból. Vedd sorra céljaidat és mindegyiknél pontosan határozd meg, hogy mi legyen a következő lépés!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy add át magad szabadon a tavaszi friss erőknek. Engedd meg magadnak a megújulás lehetőségét. Próbáld ki, hogy a helyzetekre nem úgy reagálsz, mint eddig. Ezzel nemcsak másokat lephetsz meg, hanem új irányba terelheted a dolgok alakulását.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten szinte új életet kezdhetsz. Állíts fel egy prioritási sorrendet és arra fordítsd legtöbb energiádat, ami az első helyen áll. Lelkesedésed átvisz majd a felmerülő akadályokon, lásd optimistán a helyzetek jobbik oldalát.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy mostantól érdemes ráállnod terveid megvalósítására! A tavaszi Nap rejtett erőforrásokat szabadít fel benned, mely biztosítja a tartalékokat céljaid elérése során. Tervezd meg a konkrét, kézzelfogható lépéseket és vedd sorra őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top