nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy rettentő anyagias

Ez a 3 csillagjegy rettentő anyagias

Ha az anyagiakról és a tárgyakról van szó, ezek a csillagjegyek talán egyáltalán nem ismerik az elengedés fogalmát.

Ikrek

Érdekes, hogy az embereket, a kapcsolatokat az Ikrek könnyedén képes elengedni, viszont a tárgyakhoz ő is nagyon erősen ragaszkodik. Az a típus, aki azért tartogatja a sok kacatot, mert egyszer még jók lehetnek valamire. Sőt, ha meg kell válnia valamitől, még a szentimentális énje is a felszínre törhet.

Csillagjegyek és az anyagiasság

Fotó: Getty Images/Alexandr Dubynin

Rák

A Rák imád nosztalgiázni, ezért minden fontos számára, ami az emlékezéssel kapcsolatos. Különösen erősen kötődik azokhoz a tárgyakhoz, amelyekhez valóban szép emlékek fűzik. Például képtelen megválni azoktól a holmiktól, amiket ajándékba kapott – legyen az ajándékozó akár családtag, akár valamelyik korábbi párja.

Skorpió

A Skorpió padlásán rengeteg bontatlan doboz található, melyek tartalmával gyakran ő maga sincs pontosan tisztában. De abban biztos, hogy minden holmi okkal van még mindig a birtokában, és egyszer hasznos lesz még. A nagyobb tárgyakhoz, például bútorokhoz különösen kötődik, egy régi kanapét csak akkor dobna ki, ha az már tényleg utolsókat rúgja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top