nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a húsvét

Ilyen az ideális húsvét a csillagjegyek számára

A 12 csillagjegy 12 különböző karakter, így a húsvéthoz is másképp állnak.

Kos

A Kos a mozgalmas dolgokat szereti, így nagy eséllyel a húsvéti hosszú hétvégében is a mozgás lehetőségét keresi, akár kirándulás, akár sportolás formájában.

Bika

A Bika imádja a hasát így bizonyára örül a húsvéti menünek és a finom édességeknek. Ezen kívül pedig kedveli a hagyományokat is, valamint az ünnepi hangulatot.

Csillagjegyek és a Húsvét

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek nagyon szereti az összejöveteleket, a beszélgetéseket és az új emberekkel való megismerkedés lehetőségét. Így számára kétség kívül a vendégségek a legjobbak az ünnepekben.

Rák

A Rák azt élvezi a legjobban, hogy végre együtt a szűkebb és a tágabb család. Együtt ünnepelhetnek, jókat ehetnek, beszélgethetnek, szóval minőségi időt tölthetnek együtt.

Oroszlán

Az Oroszlán számára is fontos, hogy a szeretteivel lehessen, körbe rajonghassa őket, ők pedig körbe rajongják őt. Így neki is a minőségi idő a legélvezetesebb a húsvétba.

Szűz

A Szűz szeret rendet tartani maga körül, a húsvét pedig egy remek alkalom arra, hogy még nagyobb rendet és tisztaságot varázsoljon maga körül. Ezen kívül kézműveskedni is szeret, így az ünnepi dekoráció elkészítését is élvezi.

Mérleg

A Mérleg imádja a szép dolgokat, így örömmel díszíti fel az otthonát. Ezen kívül azt élvezi a legjobban, ha a párjával, vagy ha éppen nincs neki, akkor a barátaival ünnepelhet.

Skorpió

A Skorpiónál hangulatfüggő, hogy éppen hogy viszonyul az ünnephez. Lehet, hogy elmélyed a vallási kérdésekben, de az is előfordulhat, hogy éppen spirituális megújuláson megy keresztól ebben az időszakban.

Nyilas

A Nyilas szeret ünnepelni, ami annyit jelent számára, hogy jól érzi magát azokkal, akiket szeret. Ezen kívül utazni is imád, úgyhogy lehet, hogy valamilyen külföldi vagy belföldi kiruccanást is beiktat a hosszú hétvégére.

Bak

A Bak híresen nehezen teszi félre a munkát, de ünnepekkor azért rászánja magát. Így ő ezeken a napokon azt élvezi a legjobban, hogy végre kipihenheti a hajtást.

Vízöntő

A Vízöntő, mint tudjuk nem a hagyománytiszteletéről híres, így a húsvét maga, nagy eséllyel hidegen hagyja, annak viszont örül, hogy van néhány szabadnapja, amikor azt csinálhat, amit akar.

Halak

A Halaknál nincs fix menetrend húsvétra, azt csínija, amit a körülötte lévők, de bármi is legyen az jól érzi magát benne és örül, hogy a szeretteivel lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top