nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek igazi felszabadulásra számíthatnak

Ezek a csillagjegyek igazi felszabadulásra, újjászületésre számíthatnak

A húsvét az újjászületés ünnepe, ami mindenkire hat. Erre a 3 csillagjegyre pedig különösen, ők igazi megújulásra számíthatnak a következő hetekben.

Skorpió

A Skorpiónál már egy ideje zajlik az átalakulási folyamat, mostanában jut el arra a pontra, hogy érzi, maga mögött hagyta régi sérelmeit, félelmeit. Mindez úgy hat rá, minthogyha végre letette volna, azokat a mázsás súlyokat, amiket eddig cipelt.

Nyilas

A Nyilas munkája végre beérik. Mostanra végre képesség vált arra, hogy igazán megélje önmagát, és ezzel együtt arra is, hogy képes legyen megvalósítani az álmait, most már nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati síkon is.

Halak

A Halaknak paradox módon most éppen az hoz felszabadulást, hogy képessé vállik kereteket szabni az életének és a terveinek. Ezáltal ezek könnyebben megvalósíthatóbbá válnak. Persze nem szűk és merev határokat kell elképzelni, megmarad a Halak megszokott áramlása is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top