nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre felturbózott újrakezdés várhat – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. április 17–23.

Az újholddal jelentős új kezdet jöhet a héten, hogy utána a Bika csillagjegybe átlépbe aprólékosan kidolgozzuk terveink minden részletét.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Legyél azzá, akivé lenned kell! A héten az újhold a Kos jegyben lesz, idén immár másodszor, ami igazán ritka és kivételes jelenség. Ez az égi erő támogat és újabb esélyt ad neked. Soha nem késő újrakezdeni és benned megvan az erő ahhoz, hogy ezt akár az alapoktól tedd. A lendületes indítás után azonban a megszilárdításra, a terv pontos kidolgozására is szükség lesz.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj magad mögött hagyni régi életedet, ha nem is az egészet, de azt mindenképp, ami visszahúz, és ami már csak a múlt árnyéka és kolonc a nyakadon. Ez új kezdetet is jelenthet… A hét második felében azonban már felerősödhetnek mindazon erők, melyeknek igazán elemében vagy: a kitartásod, a szépség iránti affinitásod, gyakorlatiasságod, megbízhatóságod.

Nő átlép egy stilizált kapun

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan kreatív tűz gyúlhat benned, ami átvisz az újrakezdés nehézségein, bízz saját kifogyhatatlan erőforrásaidban. Teret kaphatsz új céljaidhoz. Az új információkat használd jól, ami nem tartozik másra, azt semmiképp ne add tovább. Nem érdemes most olyan dolgokra figyelmet és energiát pazarolnod, ami nem a te ügyed.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Új esélyt kaphatsz a héten, de lehet, hogy nem lesz sok időd dönteni. Bár a jövő több irányba vihet, ha határozottan kiállsz értékrended mellett, és kellőképpen célorientáltan döntesz, megfelelő irányba állhatsz. Később új módszereket is találhatsz, melyek segítenek a megvalósításban, sőt kísérő társak is akadhatnak utadon.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Váratlan vagy szokatlan módon valósíthatod meg elképzeléseidet. Új kaland, új lehetőség adódhat, melyben felfedezhetsz eddig ismeretlen területeket, de lehet, hogy karrieredben nyílik kapu, légy szemfüles! Bár megeshet, hogy egy munkahelyi változás rosszul érint, de légy türelmes, fordulhat a kocka… Ha figyelmes vagy, mások megismerésében is léphetsz előre.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A hét első felében még felgyorsulhatnak az események, új dolgok jöhetnek, de ne riadj meg ezektől, inkább vedd észre a bennük rejlő lehetőséget. Kérdezhetsz is, mert ha feltárulnak előtted a részletek, bővítheted látókörödet és szélesedik rálátásod az egész folyamatra vagy a belső kapcsolatokra. Lehet, hogy ennek hatására átértékeled terveidet, melyeket a hét második felétől bőven lesz időd és türelmed részletesen kidolgozni.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes újraértékelni, hogy hogyan dolgozol céljaidért, az álmodott harmóniáért és boldogságért. A változás nem feltétlenül új lehetőség képében jelenhet meg, hanem egy friss, tágabb nézőpont, egy eddig elhanyagolt szempont előtérbe helyezésével is. A héten rendezd pénzügyeidet, akár tartozol, akár neked tartoznak, ideje rendezni.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha új munka, új kötelezettség adódik, az azt is magával hozhatja, hogy új szokást veszel fel, akár másféle napi rutint vezetsz be életedbe. Ez mindent megbolygathat, de érdemes kipróbálni, mert nemcsak hatékonyabbá válhatsz, de fontos kapcsolataidra is több idő juthat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Szikra gyúlhat elmédben vagy a szívedben, ezzel az átalakítás pillanata jöhet el. A hét második felében lesz még rá időd, hogy csiszolgasd még egy kicsit elnagyolt elképzeléseidet, és pontosan kidolgozd, hogy hogyan tudsz formát adni nekik. Új megközelítéseket is bátran alkalmazhatsz, hogy feladataidat gördülékenyebben végezd el.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten még érhet új impulzus, kívülről érkező kezdeményezés, akár úgy is érezheted, hogy ez neked már sok, mert még az előző projektjeidbe sem ástad bele magad. Csak türelem, hamarosan olyan időszak érkezik, amikor mindenre juthat elég időd és szép módszeresen, megfontoltan haladhatsz előre dolgaiddal.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten jöhet változás, kezdetét veheti valami új, akár váratlan dolog, lelkileg maradj nyitott a meglepetésekre. Nem kell az elveken lovagolnod, ettől még megmaradhatsz idealista elképzeléseid mellett. Szeretteidre támaszkodhatsz, ha úgy érzed, negatív érzelmi állapotba süllyedtél.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Számtalan erőforrás áll rendelkezésedre magadban, és sosem késő ezeknek teret engedni életedben. Ez mindenképp új és friss lendületet adhat a héten. Adódhatnak félreértések, amikor úgy érezheted, hogy zavar van az erőben, de ha türelmesen szétbogoztad a szálakat, hétvégén lesz idő megpihenni és feltöltődni.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik a jövőben élnek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top