nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton csak az igazit keresik

Ezek a csillagjegyek folyton csak az igazit keresik

Vannak, akik keresik, de nem találják. Sőt olyanok is, akik talán nem is akarják megtalálni.

Mérleg

A Mérleg fél embernek érzi magát pár nélkül. Tehetetlennek, haszontalannak stb. A párjától viszont azt várja, hogy tökéletesen kiegészítse őt. És valljuk be, ilyen partnert nem könnyű találni, tehát egy kicsit olyan, mintha a Mérleg egy délibábot kergetne.

Csillagjegyek és a szerelem keresése

(Fotó: Getty Images/Strauss/Curtis)

Nyilas

A Nyilas Hajlamos az ideák világában élni. Romantikus lélek, aki a hercegét, vagy a hercegnőjét keresi, talán meg is találhatná, azonban a Nyilas nagyon ragaszkodik a szabadságához, így sokszor kényelmesebb számára csak keresni az igazit, mint meg is találni és elköteleződni mellette.

Bak

A Bak hajlamos lehet a párkeresésben is projekt alapon gondolkodni. Ezzel talán még nem is lenne gond, de valójában nem egy robotszerű valakire vágyik, aki megfelel a listáján felsorolt pontoknak. Hanem egy érző partnerre, aki mellett feloldódhat. A probléma tehát az, hogy nem azt keresi, akire valójában vágyik, így pedig nehéz megtalálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top