nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Új lapot nyithatsz életedben! – Heti holdhoroszkóp 2023. április 19-25.

A csütörtöki különleges bolygóegyüttállás lehetővé teszi, hogy újabb esélyt kapjunk az újrakezdésre és a megújulásra.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 19.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Ma céltudatosan és minden akadályt ledöntve haladhatsz előre dolgaiddal, csak arra ügyelj, nehogy közben elgázolj másokat! Lehet, hogy a tüzes tempót valamivel lassítani is érdemes, ha teheted, állj meg, relaxálj, hallgass meg egy jó zenét, olvass egy kicsit, vagy egyszerűen csak hunyd le a szemed pár percre. Egy kis nyugalom és szünet után sokkal hatékonyabban ugorhatsz fejest a feladataidba.

CSÜTÖRTÖK – április 20.

A Hold: ÚJHOLD (6:15)
Jegy: Kos, 06:30-tól Bika

Egészen különleges nap köszönt ma ránk, olyan jelenséggel, ami rendkívül ritka: az újhold még ugyanabba a jegybe esik, mint az előző, vagyis a Kos csillagjegybe, így idén másodjára élhetjük át a Kos újhold mindent megújító erejét, a Nap csak kicsit később lép át a Bika jegyébe.
Olyan külső-belső megújulást indíthatsz el, ami akár gyökeresen megváltoztathatja életedet. Bátran adj teret nagyratörő terveidnek. Ez nem azt jelenti, hogy minden azonnal, mintegy varázsütésre megvalósul, de ma erőteljes impulzust kaphat egy terv vagy álom, bármely életterületedről legyen is szó. Kaphatunk egy újabb esélyt az elindulásra, az első lépés megtételére céljaink felé. Semmiképp se mulasszuk ezt el, mert ritkán adatik ilyen együttállás.
Új gondolataidat, építő terveidet akár papírra is vetheted. Engedd át magad az inspirációnak, képzeletedben elevenítsd meg álmaidat! Most könnyebb lesz lelkesülten és izgalommal tekinteni az új kihívásokra, hagyd, hogy az újdonság varázsa elbűvöljön. Olyan dolgokkal foglalkozz, melyeket szívesen látnál mindennapjaidban a jövőben is.

Hölgy kiteszi a Nyitva táblát

Nyitva! (Fotó: Getty Images)

PÉNTEK – április 21.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Ma már nem kell agyalni új tervek kitalálásán, rögtön neki is állhatsz annak, amit eddig megálmodtál és elhatároztál. Most olyan égi erők segítenek, melyek kifejezetten támogatják a tervek megvalósítását, kivitelezését, konkrét formába öntését. Persze azért nem kell ma megszakadnod, van még idő elérni a megálmodott célig, de az első lépést mindenképp tedd meg, Konfuciuszra hallgatva, aki lelkünkre kötötte, hogy „Az ezer mérföldes út egyetlen lépéssel kezdődik”.

SZOMBAT – április 22.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 12:12-től Ikrek

Délelőtt még a nehezebb, röghöz kötöttebb feladatoké a pálya. Ügyelj arra, hogy elkerüld az egymásnak feszülést, a haragot, a veszekedést. Semmiképp ne bosszantsd fel szeretteidet, inkább engedj nekik. Délutánra időzíts könnyedebb, levegősebb programot. Ma van a Föld napja, Gaia földanyánk megérdemli, hogy ma többet gondoljunk rá, és lehetőleg tegyünk is érte valamit, pl. tisztítsuk, ahogy csak tudjuk.

VASÁRNAP – április 23.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Érdemes mára időzíteni a családi vagy baráti összejöveteleket, a közös ebédet, kerti vagy akár egy játékpartit. Ügyelj rá, hogy élen járj a vidámságban, még ha nem is érzed magad partiarcnak – persze ha igen, akkor könnyebb dolgod lesz… Kommunikációs képességed ma növekedhet, így könnyebben boldogulsz a társaságban. Csak lazán, levegősen vedd a mai napot, szellőztesd ki a fejedet, töltődj fel friss tavaszi energiákkal a jövő hétre.

HÉTFŐ – április 24.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 21:00-tól Rák

Bár ma elindul a heti munka, azért maradj levegős, igyekezz könnyedén – de ne könnyelműen – venni a dolgokat. Építsd kapcsolataidat, támogasd a másikat, egy erős háló jobban megtart mindkettőtöket, mintha egyedül kéne szembeszállni a nehézségekkel. Figyelj oda mindenkire, akivel ma találkozol. Ma csak a halaszthatatlan háztartási munkákat végezd el, a többit hagyd holnapra.

KEDD – április 25.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Ma megnőhet érzékenységed, rosszabb esetben úgy, hogy hamarabb megbántódhatsz, jobb esetben azonban empatikus képességeddel rá tudsz hangolódni a környezetedben lévőkre és ezzel finomabb szinteken is kapcsolódhattok egymáshoz. Intuíciód is erősödhet, hallgass belső hangodra. Ma a megbocsájtás és a szeretet legyen az útmutatód. Otthon könnyedén megy ma a házimunka. Teremts estére hangulatos légkört, bár most az idő szűke miatt nehezebb dolgod lehet ezzel, mint hétvégén, mégsem kéne addig várni. A társad boldogságát helyezd előtérbe, ne a sajátodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top