nlc.hu
Horoszkóp

Erre figyelj most, retrográd Merkúr idején

Erre figyelj most, retrográd Merkúr idején!

A Merkúr április 21-től május 14-ig retrográd, azaz visszafelé halad. Adunk hozzá néhány jótanácsot, mire érdemes figyelni ilyenkor.

Elfojtott emlékek

Ebben az időszakban könnyen előjöhetnek régen elfeledettnek hitt emlékeink, mi döntünk róla, hogy mit kezdünk velük, de érdemes kihasználni a lehetőséget a feldolgozásukra.

Fáradékonyság

A retrográd Merkúr idején érdemes felkészülni arra, hogy fáradékonyabbak leszünk, ez természetes folyamat, nem kell megijedni tőle, iktassunk be több pihenőt.

Lelassulás és megfontoltság

Nyugodtan megengedhetjük magunknak, hogy egy kicsit lelassuljunk, több időt szánjunk a dolgokra. És érdemes figyelnünk a megfontoltságra is, mert sok minden zavarossá válhat. Ha ebben az időszakban döntést kell hoznunk, szánjunk rá kellő, a megszokottnál több figyelmet és időt.

Kapcsolatok megújítása

Ez az időszak kedvező lehet régebbi kapcsolataink, barátságaink megújítására, éljünk a lehetőséggel.

A járt út

A retrográd Merkúr nem igazán kedvez az új dolgok felfedezésének, zavart kelt, így például könnyen eltévedhetünk. Jobban tesszük, ha a megszokott utakat, dolgokat választjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top