nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

A stabilitás megőrzése a kulcs – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. április 24-30.

Csak figyelmesen, megfontoltan haladj előre, most semmit nem kéne siettetni.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes most visszafognod lendületedet és jóval megfontoltabban haladni előre, mint ami egyébként általában szokásod. Lehet, hogy nem sikerül minden elsőre, és türelmet kell gyakorolnod az élet több területén is. Az sem kizárt, hogy a gyeplőt is át kéne adnod – legalább egy időre.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Inspiráló, aktív időszak köszönthet rád, de te csak haladj békésen, nyugodtan, ami egyébként is jellemző rád, nincs értelme a kapkodásnak. Persze azért mozdulj meg, győzd le a tehetetlenséget, különösen, ha álmaid megvalósításáról van szó. Ne becsüld le a legkisebb lépést sem, mely ezek felé visz, de fontos, hogy maradj mozgásban, ne állj meg egyetlen napra sem.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd az együttműködést másokkal, közösen sokkal többre juttok. Ha sikerül, szerénységeddel és rugalmasságoddal te lehetsz a legkedveltebb munkatárs. Lehet, hogy elképzeléseidet mielőbb formába öntenéd, de türelem, először a biztos alapokat teremtsd meg hozzá, hogy stabil várat tudj építeni.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Haladj türelmesen céljaid felé, ne spórolj meg semmilyen erőfeszítést. Álmaid elérésére bizony időt, pénzt és energiát kell befektetni. Ha nem is látod azonnal az eredményt, erősítsd hitedet önmagadban és a saját erődben, mert igenis képes leszel legyőzni az akadályokat. Állj ellen a sürgetésnek, a külső nyomásnak és fontolj meg minden döntést!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Saját erődet arra is fordíthatod, hogy felkarolj másokat, a belőled áradó magabiztosság reményt és hitet gyújthat környezetedben is. Ha a saját ügyeidről van szó, szükség lehet rá, hogy megvédd álláspontodat. Tedd ezt nyugodtan, ha belső stabilitásod sziklaszilárd, semmi nem ingathat meg.

Nő egyensúlyoz egy széken

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy erőfeszítést kell tenned a héten, hogy szokatlan dolgokkal is megbarátkozz. Minél jobban megismered a helyzetet, annál inkább válhat elfogadhatóvá, hiszen az ismeretlen körülmények sokkal félelmetesebbek. Lehet, hogy most egyedül kell döntést hoznod vagy cselekedned, bízz magadban és tudásodban.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Minél jobban bővítsd látókörödet, hogy legyen válaszod egy esetleges váratlan helyzetre. Cselekedj a jövőbe mutató elképzeléseid szerint. Lehet, hogy találsz olyan dolgot magadban, amin jó lenne változtatni, de most elsődleges a helyzeted stabilizálása, utána jöhet az önfejlesztés.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Minden, amit szeretsz, az elköteleződést és felelősségtudatot válthatja ki belőled, szeretteid nem kis örömére. A hűséget és egyben a bizalmat tűzd zászlódra, úgy nem tévedhetsz nagyot, különösen, ha kritika helyett a megértési szándék vezet. Érdemes kapcsolataidat ezzel a szemlélettel stabilizálni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetőséged adódhat átalakítani mindennapi rutinodat, de kell hozzá némi kitartás, hogy ez szervesen beépüljön mindennapjaidba. Összpontosítással és kellő önfegyelemmel viszont elérheted, hogy jóval hatékonyabban tudsz majd működni. Viszonyulásod nemcsak ebben segít, hanem a környezetedre is nagy hatást gyakorolhat.

Kutya és cica

Együtt jóban-rosszban (fotó: Unsplash)

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha másokat, főleg nálad fiatalabbakat és kevésbé tapasztaltakat veszel szárnyaid alá és mentorálsz, nemcsak nekik segítesz, de jómagad is növekedhetsz általa. Lehet, hogy a bölcsesség, a tapasztalatok átadásával te magad is világosabban tekinted majd át az egész helyzetet és stabilizálhatod pozíciódat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Sajnos, neked is lehetnek határaid, melyeket nehéz, ha nem lehetetlen átlépni, de hidd el, ilyenbe bárki belefuthat, ne bánkódj miatta! Lehet, hogy lassabb lépésekkel gyorsabban haladhatnál, a lényeg, hogy naponta tegyél erőfeszítést. Újításokat is kiötölhetsz akár munkádban, akár a házi teendők tekintetében.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Te is mondhatsz nemet valamire, nem kell emiatt szégyenben maradnod. Bár vannak határaink, de lassú, intenzív munkával le lehet ezeket gyűrni. Élvezd a nyugodt haladást és teremts olyan stabilitást, mely egész létedet megerősítheti. Lásd tisztán és egyértelműen, hogy mennyi időre van szükséged, akár egy projekt, akár magadat illetően.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top