nlc.hu
Horoszkóp

Tudod, milyen színű az aurád?

Tudod, milyen színű az aurád? A horoszkópod elárulja!

Az aura színét befolyásolhatja az, ahogyan éppen érzed magad, amilyen az aktuális hangulatod, ezért akár percről percre is változhat a színe. A horoszkóp szerint minden csillagjegynek egyedi színű az aurája.

Kos

A tüzes és fáradhatatlan Kos aurájának színe fényes, élénkvörös, amely nagyon pontosan írja le a legfőbb jellemvonásait. Ez a szín a szenvedélyt, a szexualitást, az agressziót, a versenyszellemet, az erős akaratot szimbolizálja. Ezek a tulajdonságok pedig mind megtalálhatók a Kos csillagjegyben.

Bika

A természetkedvelő, érzéki Bika aurája milyen más színben is pompázhatna, ha nem az erdők pazarul zöld színében. A zöld a lélek gyógyítóinak színe is. A Bika két lábbal, stabilan áll a földön, erős benne a biztonság iránti vágy. Nem véletlenül kedvelik őt olyan sokan, hiszen a ragyogó zöld színű aura erősen vonzza a többi embert.

Ikrek

A kíváncsi, érdeklődő és élénk Ikrek különlegesen fényes sárga aurája a legboldogabb, legvidámabb szín valamennyi közül. Úgy ragyog, akár a nap, nem véletlen, hogy optimista, pozitív életszemlélet, játékosság jellemzi őt. A belső gyermekkel való kapcsolatot is a sárga szimbolizálja. Az Ikrek nagyon szereti az életet, tudatosan keresi az örömöket.

Csillagjegyek és az aura

Fotó: Getty Images/JGI/Tom Grill

Rák

A romantikus és családközpontú Rák aurája rózsaszínben ragyog. Ez a szín a szerelmesek színe is. Ő is szinte folyamatosan szerelmes, nagyon gondoskodó és odaadó partner, a szeretet, a megértés, az empátia különösen fontos a számára. Érzékenységgel fordul mindenki máshoz is. 

Oroszlán

Az Oroszlán nem véletlenül szeret ragyogni, tündökölni. Valójában az ő oroszlánenergiája uralja a világot. Bolygója a Nap, aurája pedig a lemenő napfény bámulatosan izgalmas vöröses narancs színű árnyalata. Ő az, aki egészséges önbizalommal rendelkezik, tudja, mit és hogyan akar az életében elérni, megvalósítani.

Szűz

A kifejezetten intelligens és kreatív Szűz aurája a különlegesen szép királykékben ragyog. Ez a szín komolysággal, visszafogottsággal, az élethez való racionális hozzáállással látja el őt. Segíti abban is, hogy a vágyait tisztán és őszintén fejezhesse ki a körülötte élők felé.

Mérleg

A harmóniára és szépségre törekvő Mérleg aurája csodaszép színben pompázik. A kékeszöld vagy türkiz szín a gondoskodásra ösztönzi őt. Figyelmes, segítőkész a környezetében élőkkel, diplomatikus és elfogulatlan minden helyzetben. Könnyedén látja át a vitás helyzeteket, mindenkor a megoldásra, a békére törekszik.

Skorpió

A sejtelmes és misztikus Skorpió aurájának színe pontosan ilyen. Az indigó megfejthetetlen, mégis nagyon vonzó szín. Ez a különleges színű aura mély érzelmeket, erős intuíciót, bölcsességet, érzékenységet kölcsönöz a csillagjegynek, és abban is segíti, hogy a valóságot, a meztelen igazságot lássa.

Nyilas

A szabad és tiszta lelkű Nyilas aurája fényes aranysárga színben ragyog. És ő az, aki sosem fél az újdonságtól, sőt kifejezetten elé megy, a kihívások éltetik. Akár egy virág, folyamatosan bontja a szirmait, nyílik meg. Kreatív és nagyon optimista típus, az életerő, a mélyen gyökerező magabiztosság, a kielégíthetetlen kíváncsiság jellemzi őt.

Bak

A határozott és céltudatos Bak valódi stratéga is egyben. Mélyvörös aura jellemzi őt, amelynek köszönheti az erejét, az ellenálló és koncentrálóképességét. Nagyon leleményes, találékony csillagjegy, aki szó szerint megél a jég hátán is. Rettenthetetlen, kitartó és rendkívül szívós típus.

Vízöntő

A Vízöntő a leginkább előrelátó, jövőbe tekintő csillagjegy valamennyi közül. Az sem véletlen, hogy az ő aurája gyógyít a leghatékonyabban. A ragyogó zöld színben pompázó aurával szinte hegyeket képes megmozgatni, bármit elérhet, amit csak szeretne. Ő az a csillagjegy, aki előbb gondol a többiekre, mint saját magára.

Halak

A különleges intuícióval megáldott Halak aurája is nagyon különleges. Violaszínű, mely erős és intenzív érzelmekre és álmodozó típusra utal. Nagyon erős a Halak fantáziája, a képzelőereje. Médiumi tehetséggel rendelkezik, előre megérezheti a jövő történéseit. Művészi vénával áldotta meg a sorsa, különleges víziókat is láthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top