nlc.hu
Horoszkóp
Érzelmes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek bárhol, bármikor képesek elsírni magukat

Az intenzív érzelmekre, legyen szó örömről vagy bánatról, mindannyian reagálunk valahogy, egyes csillagjegyek például sírással. Kíváncsi vagy, kiknél törik el legkönnyebben a mécses?

Vannak, akik egy jól sikerült tévéreklámon is képesek elsírni magukat, míg másoknak nehezebb előcsalogatni a könnyeiket. Bár a sírás nagyban hozzájárul a megkönnyebbüléshez és a feszültség oldásához, azok, akik nem tudnak megálljt parancsolni neki, nem mindig örülnek annak, hogy nehezebben tudnak uralkodni az érzelmeiken. Te hogy állsz az egerek itatásával?

síró nő

Az aranyérmes Rák

Azt, hogy ez a csillagjegy nagyon érzelemvezérelt, még az is tudja, aki nem járatos különösebben az asztrológiában. Nemcsak a saját dolgai képesek sírásra bírni, hanem azoké is, akiket közel érez magához, sőt egy megható filmrészlet is elég ahhoz, hogy eleredjenek a könnyei. Igazi apróságokon is képes meghatódni, ahogy csip-csup dolgokkal meg is lehet bántani, ami szintén zokogásra bírhatja. Mindegy, hogy egyedül van-e vagy körülveszik-e mások, ha sírnia kell, ő nem tud nem sírni!

Az indulatból síró Kos

A Kost forrófejű és impulzív csillagjegynek ismerjük, amiből egyértelműen adódik, hogy könnyen magával ragadják az indulatai. Az érzelmeket tekintve egy másodperc alatt képes a nulláról a csúcsra jutni, s ha úgy alakul, ezt bizony sírással fejezi ki. Ahogy az indulatain, úgy a könnyein is nehezen tud uralkodni, az sem ritka, hogy egy vita hevében, a meg nem értettség vagy a tehetetlenség érzése miatt fakad sírva. A könnyek hullajtása számára igazi megkönnyebbülést hoz, ezért kár is a visszatartásukkal próbálkozni!

Az érzékeny Halak

A romantikus Halak nem maradhat ki ebből a listából, hiszen az érzelmek megélése számára pont olyan fontos, mint levegőt venni. Nem tud közömbös maradni a körülötte zajló eseményekkel kapcsolatban, ezért ha valami sírásra készteti, akkor bizony utat enged a könnyeinek. Annyira empatikus ez a csillagjegy, hogy egy idegenről szóló történet hallatán is képes elsírni magát, csak azért, mert nagy átéléssel képzeli bele magát a másik helyzetébe.

A békéltető Mérleg

Ha valakinek, akkor a Mérlegnek kiemelten fontos, hogy kívül és belül is harmónia uralkodjon, és rend legyen a világban. Ez a vágya nem mindig válik valóra, ami nagyon megviseli érzelmileg. Ahogy a Mérleg mindenben meglátja a szépet és a jót, ahhoz is kiváló érzéke van, hogy okot találjon a meghatódásra és a sírásra. A nagyszerű az egészben az, hogy nem is próbálja véka alá rejteni az érzelmeit: ha sírhatnékja támad, akkor bizony sír, és nem bánja, ha mások ezt furcsállják.

A stresszből síró Skorpió

A Skorpió a Rákhoz és a Halakhoz hasonlóan Víz elemű jegy, akiknek nem kell a szomszédba menniük könnyhullatásért. Ahogy mindenkit, a Skorpiót is az érzelmei ragadják magukkal, mielőtt sírva fakad, nála azonban gyakori vendég a stressz és a kontrollvesztés érzése. Sokszor itatja az egereket azért, mert a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonít annak, hogy mit gondolnak róla mások, és gyakran kétségbe ejtik azok a helyzetek, amelyek kimenetele nem az ő képességein vagy erőbedobásán múlik.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top