nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Az angyalt vagy az ördögöt ébreszti fel bennünk a telihold? – Heti holdhoroszkóp 2023. május 3-9.

A héten ránk köszöntő telihold eláraszthat a mélyben lapuló érzelmek viharával, de átalakulásra is inspirálhat és áttörést hozhat, különösen, ha átéljük érzelmeinket és a sötétet fényessé alakítjuk!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 3.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Alaposan szellőztesd át a lakást, sőt, ha nem esik, az ágyneműt is érdemes kitenni egy kicsit szellőzni. Ma különösen ügyelj az együttműködésre, valószínűleg az égi erők is támogatnak ebben. Akár régebb óta húzódó feszültséget is érdemes lenne ma kisimítani. A békességért minden érintettnek tennie kell, de megéri!

CSÜTÖRTÖK – május 4.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 16:31 Skorpió

Békésen indulhat a nap, de délután, este feszültebbé válhat a hangulat. Légy felkészülve heves érzelmi reakciókra. A családban legalább egyikőtök őrizze meg a nyugalmát, nem lenne jó, ha egymás torkának esnétek a fokozódó feszültség miatt. Inkább találjatok estére olyan szórakozást, amibe bele tudtok feledkezni és nevessetek együtt a helyzeten!

PÉNTEK – május 5.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Skorpió

A mai nap a szembenállások jegyében telhet, ráadásul a teliholdat még megfejeli egy részleges holdfogyatkozás is. Vedd türelemmel az akadályokat és ne lepődj meg, ha mindenki feszült körülötted. Maradj te a nyugodt pont a háborgó vizeken. Ne reagálj azonnal, inkább számolj el háromig vagy inkább tízig… Amennyire tudod, a szeretetteli, elfogadó érzelmeket erősítsd magadban, így kihúzhatod a gonosz méregfogát.

Nézd meg, hogy minek a csúcspontja érkezett el az életedben. Milyen rejtett erőket tudnál felébreszteni magadban? Lehet, hogy ott szunnyad benned egy képesség, csak még nem volt merszed felszínre hozni. Lehet, hogy eddig makacsságnak hívtad, de átfordíthatod kitartássá és akaraterővé.

Óriási energiák szabadulhatnak fel benned, belőled. Az is lehet, hogy a fejedben mostanra állnak össze a kirakós darabkái és nagyobb távlatokból, teljesebben tudsz ránézni a dolgokra. Arra is rádöbbenhetsz most, hogy min kéne változtatnod, hogyan tudnál az ólomból aranyat varázsolni. Fontos, hogy ne rágódj feltörő érzelmeiden, nem kell mindent megfejteni, inkább transzportáld át olyan lelkesedéssé, mely töretlenül visz előre céljaid felé.

Telihold hintázó lánnyal

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – május 6.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 22:05-től Nyilas

Ma még vizes jegyben vagyunk, ráadásul a Hold is fogyóban, így mára lenne érdemes időzíteni minden vizes takarítást, sőt, a nagymosást is. De azért arra is maradjon idő és lehetőség, hogy kipihenjétek a hetet és megnyugodjatok. Este menjetek bulizni, táncoljátok ki magatokból a telihold minden feszültségét, semmiképp ne kerítsen hatalmába a búskomorság!

VASÁRNAP – május 7.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Családoddal töltsd a napot, vagy legalább egy részét, most nem kell rohanni sehova, elmerülhettek a beszélgetésben. Ki ne hagyd ma Édesanyád felköszöntését, ha van kedve, még valami pörgősebb programra is elviheted, de ha otthon ünnepeltek, akkor is nevessetek, idézzétek fel a vicces családi sztorikat!

HÉTFŐ – május 8.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

 

Beindul a hét, de az örömöt és vidámságot magaddal viheted a munkahelyedre is. Érdemes ápolnod kapcsolataidat. A szünetekben biztos lesz mit megvitatni, de vigyázz, ne merülj nyakig a pletykákba. Tartsd meg a személyes teredet, a túlzott feltárulkozás olyanok előtt, akik nem a bizalmasaid, veszélybe sodorhat.

KEDD – május 9.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 01:32-től Bak

Ma felerősödhet a munkakedved és ezerrel vetheted magad a feladataidba. Jó is, ha a munka oroszlánrészét minél hamarabb magad mögött hagyod, a szöszmötölősebb, de könnyebb feladatokat a nap végére időzítsd, amikor már úgyis fáradtabb vagy. Előtérbe kerülhet a gyakorlatiasság, racionalitás, az óvatosabb, higgadtabb viselkedés. A romantika múlóban lehet, de azért ne maradj közönyös, különösen szeretteink érdemelnek tőlünk kedvességet és figyelmességet. Ma helye lehet valamilyen csendes időtöltésnek, akár egyedül, akár kettesben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top