nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik minden szabályt felrúgnak

Csillagjegyek, akiket nem érdekelnek a szabályok

Ezek a csillagjegyek rosszul tűrik, amikor megmondják nekik, hogy mit és hogyan csináljanak az életükben.

Kos

A Kos hajlamos fejjel menni a falnak, és nem törődik vele, mennyire üti meg magát. Úgy gondolja, ellenőrzése alatt tarthat mindent, amit fontosnak gondol. Mindig azt teszi, amit helyesnek vél. Keresi a kockázatokat, a kihívásokat, és nem fél megszegni a szabályokat a céljai megvalósítása érdekében. Ugyanakkor senkitől sem várja el, hogy vele szemben minden előírást betartson. Függetlenséget, szabadságot vár el, de ezt a környezetének is megadja. Nem vár senkire és semmire, inkább rendíthetetlenül halad a saját útján. Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Szabályok és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Carlos Ciudad Photography

Nyilas

A Nyilas időnként bajba is sodorja magát csupán azért, hogy bizonyíthassa, ő bármit megtehet. Minden szabályt és előírást gyűlöl, szándékosan a fűre lép, ha az szerepel a táblán, hogy tilos. Felrúgja ugyan a szabályokat, de valójában ő az igazság, a jog, az erkölcs védelmezője is, ezért inkább csak feszegeti a határokat, ahol teheti. Felelősséget sem vállal, ha nem muszáj, ezért a nagyobb balhékat mindig kerüli. Vidám, optimista, nyitott és nagyon szórakoztató csillagjegy, valójában a hecc kedvéért keresi a kalandokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top