nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Miben támogat minket a Hold változása? – Heti holdhoroszkóp 2023. május 10–16.

A stabil alapokból indulva rugaszkodj el és szárnyalj álmaid megvalósítása felé. Az aktivitás és a mély érzelmek is támogatni fognak a héten.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 10.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Ma fogd meg a munka végét, mert sokkal könnyebb lesz koncentrálnod és figyelmedet is jobban összpontosíthatod, mint máskor, persze azért némi erőfeszítést kell tenni… Támaszkodj arra, ami már rendelkezésedre áll, ezeken a szilárd alapokon megvetheted a lábad és könnyebb lesz elrugaszkodni. Ne téveszd szemed elől az irányt, fegyelmezettséged a segítségedre lesz.

CSÜTÖRTÖK – május 11.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 04:05-től Vízöntő

Nézz körül, hogy melyik életterületeden lenne szükség kreativitásra, mert ma számíthatsz rá, hogy kreatív energiáid felbuzognak. Maradj mozgékony és nyitott az újdonságokra, ugyanakkor ne engedj annak, ha valaki negatív irányba szeretne befolyásolni. Lehet, hogy menekülnél a korlátozások elől, de most még a hét közepe van, nem biztos, hogy szabadon mozoghatsz, türelem!

Hölgy Holddal

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – május 12.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

A fogyó Hold ma segít tartósabbá tenni mindenféle tisztítás hatását, érdemes ma alaposan, akár arcradírral tisztítani a bőröd, sőt, ha teheted, mára jelentkezz be a kozmetikushoz tisztításra. Ha van kerted (és nem szakad az eső), most érdemes nekiugrani a gyomoknak és megtizedelni őket. Közben különösen ügyelj a bokád környékére, nehogy megsérüljön vagy meghúzódjon.

SZOMBAT – május 13.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 06:39-től Halak

A vizes jegybe lépő fogyó Hold ma különösen aktuálissá tesz mindenféle vizes tisztítást, szabadulj meg könnyebben a szennyeződésektől. Időzítsd mára a nagymosást, az ágyneműmosást, a felmosást, sőt a hajmosást is. Ezekre még a holnapi nap is megfelelő lesz, de ha ma végzel mindennel, holnap átadhatod magad a nyugodt és felhőtlen pihenésnek.

VASÁRNAP – május 14.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Töltsd szeretteiddel a napot, most könnyebb lesz alkalmazkodni a többiekhez. Kellemes, érzelmes nap várhat rátok, ne rontsátok el haragos érzelmekkel. Empatikusabb lehetsz a szokásosnál, így nem okoz majd gondot, hogy ráhangolódj a többiekre. Ez különösen akkor hasznos, ha te vagy a házigazda, vendégeid a paradicsomban érezhetik magukat.

HÉTFŐ – május 15.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 09:55-től Kos

Ma új erővel, új lendülettel indul a hét, ne állj ellen, vesd bele magad a tennivalókba, mert úgysem lehet kikerülni a kikerülhetetlent és még rosszul is fogod magad érezni, ha ellenállsz. De ha aktív maradsz, kezdeményező és nem halogatsz semmit, akkor megmaradsz a helyes ritmusban és estére a jól végzett munka örömével térhetsz nyugovóra.

KEDD – május 16.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

A tegnapi lendület még ma is folytatódhat, most kell meglovagolni a hullámokat. Ha úgy érzed, hogy már a hét elején kimeríted energiáidat, kitartás, iktass a napba rövid megállásokat és pihenőket. Lehet, hogy csak estére veszed észre, hogy milyen fárasztó volt az elmúlt két nap, ezért szánj egy kis időt olyan tevékenységre, ami kikapcsol és feltölt.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a holdjegyeik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top