nlc.hu
Horoszkóp

Megterhelő lesz a hét ezeknek a csillagjegyeknek

Megterhelő lesz a hét ezeknek a csillagjegyeknek

Annak ellenére, hogy ez a mostani hét igazán nagyszerű lehetőségeket, örömteli változásokat hozhat mindenkinek, ezek a csillagjegyek mégis inkább megterhelőnek, mintsem könnyednek, vidámnak érezhetik.

Rák

Alapból is érzékeny típus vagy, de ezen a májusi héten még érzékenyebbnek érezheted magadat. Nem találod a helyedet, bizonytalannak, és kiszámíthatatlannak érzed a változásokat. A bolygók szerint régi sebek szakadhatnak fel benned újra, s hajlamos lehetsz belemerülni a fájdalmas érzelmekbe is. A helyzetedet rosszabbnak élheted meg, mint amilyen valójában. A legjobb lenne, ha a megoldásra próbálnál figyelni. Gondolj arra, hogy újabb lehetőséget kaptál a sorstól, hogy rendezhess valamit, amivel korábban nem boldogultál. Gyógyítsd meg a lelkedet, most ez a legfontosabb. 

Nehéz hét és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

Te is tudod, számos lezáratlan ügyed van még. És most már nem kerülheted el, hogy ezekkel valóban szembenézz és meg is oldd. Igazság szerint pozitívan is értékelhetnéd, hogy ezen a héten lehetőséget kapsz a megoldásra. Mindaddig, amíg valamit mindenáron el akarsz kerülni, újra és újra felbukkan az életedben, de most végre rájössz, nincs lehetőséged tovább halogatni az elrendezést. Akár saját magadnak tartozol, akár a korábbi párodnak, próbálj a sarkadra állni, s megoldani a problémákat. Le kell zárnod magadban minden régi dolgot, hogy valóban új életet kezdhess… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top