nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik megszenvedik a hetet

Csillagjegyek, akik megszenvedik a hetet

Nekik most nehezebb pozitív színben látni a velük történő eseményeket.

Bika

Rá kell jönnöd, ha nem a jó dolgokra figyelsz, akkor nemcsak belekerülsz a negatív spirálba, de az önbeteljesítő „jóslataid” sorra megvalósulnak az életedben. Minél előbb ki kellene söpörni ezeket a gondolatokat a fejedből, hiszen a félelemmel, a szorongással csak magadnak ártasz. Amint észreveszed mindezt, kezdj a légzésedre figyelni, lazíts, amennyire csak lehet, és próbálj a jóra, a szépre fókuszálni. A tudatosság ezen a héten nagyon fontos lesz, hogy ne juss mélyebbre a lelkedben.

Csillagjegyek és a nehéz hétkezdés

Fotó: Getty Images/Lidiia Moor

Szűz

A változás sosem könnyű, de most olyan életszakaszhoz értél, amikor elengedhetetlen. Az idő múlásával nagyon sok minden okafogyottá válik az életedben. Nem könnyű búcsút inteni és elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged a jövőben – legyen az bármilyen helyzet, kapcsolat, munka –, de a magad érdekében kell megtenni. Csak nyugodtan tedd, nem kell sietned! Most még ne hozz fájdalmas döntéseket, mert az események úgyis a maguk rendje és ideje szerint zajlanak majd az életedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top