nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek lehetőségeket tartogat a hét

Csillagjegyek, akiknek lehetőségeket tartogat a hét

Klassz lehetőségeket kapnak ezek a csillagjegyek.

Rák

Nem véletlenül kapsz egyre több bókot, a kisugárzásod egészen más, mint korábban volt. Ragyogsz, és mindenkinek feltűnik, hogy mennyire vonzó vagy. ÉS tudod, miért van ez? Mert végre jóban vagy saját magaddal! Legyél magadra büszke, a munkádért, a családodért és önmagadért, hogy most, minden a lehető legnagyobb rendben van. Ki tudja, milyen pozitív meglepetéseket tartogat a hét.

Csillagjegyek és a hétkezdés

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Ez a te heted, és ebben lubickolsz. Legyél magabiztos, mutasd meg mindenkinek a pozitív tulajdonságaidat, a kreativitásodat. Igazából most nincsenek határok, te döntöd el, hová jutsz és mi mindent valósítasz meg az életedben. Ki tudja, mikor lesz ilyen sikerszériát, szóval mindenképp használd ki a hét minden egyes percét.

Kos

Nagyon céltudatos és motivált leszel egész héten. Nagyot léphetsz az önismeret, az önfejlesztés útján, ha akarsz. Ideje tövig nyomni a gázpedált, és mindent beleadni, hogy megvalósíthasd az álmaidat, a céljaidat. Ezen a héten minden terved megvalósításában segítenek neked a csillagok. Mire vársz még?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top