nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp: ez az, amiben remekelsz

A horoszkóp szerint ez a csillagjegyek legnagyobb erőssége

Talán még nem figyeltél fel a valódi erősségedre, és talán nem is tudod, mi az, amire igazán büszke lehetsz.

Kos céltudatos

A Kos jegyben születettek tettre készek, erős bennük a megvalósítási vágy. Amit elhatároznak, ők mindenkor meg is valósítják. Nem léteznek előttük akadályok.

Bika megbízható

Amit a Bika csillagjegy megígér, azt mindenkor be is tartja. Más jegyeknek mindez gyakran nagyon nehéz lehet, de ő sziklaszilárdan tartja magát az adott szóhoz.

Ikrek a kommunikáció mestere

Sokan szinte féltékenyek az Ikrek jegyben születettek elképesztő kommunikációs képességére. Ők bármilyen helyzetben és bármilyen témához hozzá tudnak szólni. Beszédkészségük szinte már művészi.

Rák a gondoskodás példaképe

Talán egyetlen más csillagjegy szülötte sem képes úgy szeretni, ahogyan a Rák csillagjegy teszi. Mindenkor gondoskodó és figyelmes, ráadásul mindez még csak nehezére sem esik.

Oroszlán energikus

Az Oroszlán jegyben születettek különleges kisugárzással rendelkeznek. Sokan keresik a társaságukat, szinte mágnesszerű vonzerővel bírnak. Környezetüknek energiát, erőt, önbizalmat sugároznak.

Csillagjegyek és azok erőssége

Fotó: Getty Images

Szűz kibogozza a szálakat

A Szűz jegyűek a legbonyolultabb rendszerben is meglátják a lényeget, a legapróbb részletet, és persze a hibákat is könnyedén kiszűrik. A kuszaságból kivezető utat rajtuk kívül talán senki más nem találja meg. 

Mérleg a legvonzóbb

A Mérleg jegyben születettek nemcsak külsőleg nagyon szép és vonzó emberek, a belső kisugárzásuknak sem könnyű ellenállni. Sőt, talán éppen ettől olyan elragadóak. Kedvesek, vidámak, jó érzés a társaságukban lenni.

Skorpiót nem lehet becsapni

A Skorpió jegyűek szinte belelátnak mások gondolataiba, érzéseibe. Elképesztő energiáikkal azonnal megérzik, ha valaki cselt sző ellenük vagy szeretteik ellen. Őket nem lehet becsapni, azonnal átlátnak a szitán, és nem bocsátják meg az árulást.

Nyilas szomjazza a tudást

A Nyilas jegyűek intelligenciája egyedülálló. Fejlesztik is folyamatosan a születetten meglévő képességüket, hiszen ők mindig tanulnak valamit, keresik az új és érdekes információkat, tudásvágyuk csillapíthatatlan.

Bak tudja, mit akar

A Bak jegyben születettek céltudatosságuk tekintetében biztosan hasonlítanak a Kosokhoz. Állhatatosak, kitartóak, rendíthetetlenek. Ha valamit elterveztek, nincs az, ami vagy aki letéríthetné őket az útjukról.

Vízöntő zseniális

Amellett, hogy elbűvölőek, vidámak és vonzóak, a Vízöntő jegyűek újító jellegű gondolkodása elsőrangú. Érdekes meglátásaiknak és különlegesen finom megérzéseiknek köszönhetően új utakat és lehetőségeket tárnak fel.

Halak higgadt

Könnyen lehet, a Halak jegyűek higgadtságát mások nem is tartják erősségnek, esetükben ez a tulajdonság pedig nagyon is az. Bármekkora blődséggel találják magukat szemben, sosem ítélkeznek, a hidegvérüket mindenkor megőrzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top