Horoszkóp

Ez a legszerethetőbb tulajdonságod a horoszkóp szerint

Mindenkinek van igazán pozitív és szerethető tulajdonsága. Te tudod, mi a legizgalmasabb, a legvonzóbb benned? Melyik az a tulajdonságod, amit igazán érdemes kidomborítani, kiemelni, hogy valóban pozitív benyomást tehess másokra? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Kos legnagyszerűbb tulajdonsága minden kétséget kizárva, hogy nagyon gondoskodó és megbízható típus. Ha egyszer elnyerted a bizalmát, kitart melletted, ott áll a hátad mögött, támogat, amiben csak tud. Elhatározásától senki sem képes eltántorítani, barátsága, a szeretete végtelen irántad.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Bika legszerethetőbb tulajdonsága éppen az, hogy nagyon tud szeretni, és a szeretetét szívesen ki is mutatja. Amikor boldognak, elégedettnek láthat téged, érzi a szeretetedet, akkor nyugodt igazán a lelke, akkor megtesz minden tőle telhetőt, támogat, és ott van melletted jóban-rosszban.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek csillagjegy pozitív tulajdonság horoszkópAz Ikrek valójában számos pozitív és nagyon szerethető tulajdonságáról ismert. Amit ugyanakkor mindenképpen érdemes kiemelni, az bámulatos intelligenciája, és az, ahogyan ki tudja magát fejezni. Mellette csöppet sem unalmas az élet, izgalmas és szórakoztató, ráadásul ő az egyik legviccesebb csillagjegy.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy szerethető tulajdonság horoszkópA Rák megérzései verhetetlenek. Legvonzóbb tulajdonsága mindenképpen a gondoskodás, a figyelem, pontosan tudja, mikor mire van épp szükséged. Amikor szomorú vagy, kilátástalannak látod az életet, az ő vállán őszintén elsírhatod a bánatodat. Meghallgat és segít, amikor csak teheti.

pozitív tulajdonság horoszkóp

Minden csillagjegynek van nagyon szerethető, pozitív tulajdonsága (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán csillagjegy pozitív tulajdonság horoszkópAz Oroszlán legmesésebb tulajdonsága a nagylelkűsége. Amikor igazán érzi a szeretet, a tiszteletet, a megbecsülést, szinte szó szerint a tenyerén hordoz, és a szívét, a lelkét adja neked. Mindent megtesz, minden tőle telhetőt megad, csak őszintén boldognak láthasson téged. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csillagjegy pozitív tulajdonság horoszkópA Szűz legpozitívabb tulajdonsága kétségtelenül az, hogy bármilyen problémával is fordulj hozzá, tudni fogja a választ, a megoldást anélkül, hogy tudálékosnak gondolnád őt. Nem véletlenül, hiszen folyamatosan fejleszti magát, mindenki másnál éhesebb a tudásra. Szívesen segít bármiben, amikor csak teheti.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy szerethető tulajdonság horoszkópA Mérleg nagyon szerethető típus. És ennyi. Na jó, a legpozitívabb tulajdonságai között említhető még bámulatos diplomáciai érzéke, a kedvessége és a becsületessége. Soha nem ítélkezik mások felett, nagyon szereti a társaságot, igazi barát, akinek az ízlése is verhetetlen.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy pozitív tulajdonság horoszkópA Skorpióról sokan azt gondolják, neki nincsenek pozitív tulajdonságai. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. A legszexibb csillagjegy nemcsak külsejében vonzó, de lenyűgözően megbízható és kitartó típus, amit ő megígér, azt mindenkor megtartja. Páratlan szenvedélyének köszönhetően minden célját megvalósítja.

pozitív tulajdonság horoszkóp

Ezzel a tulajdonsággal jó benyomást tehetsz a többiekre (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Nyilas letörhetetlen optimizmusa, jókedve irigylésre méltó. Bámulatos és egyedi érzékkel rendelkezik, hogy mindenben és mindenkiben észrevegye, meglássa a jót, a pozitívumot. Érjen bármilyen bánat, ott lesz melletted, és megmutatja a fényt, a ragyogást, a boldogság felé vezető utat. Rá mindenkor számíthatsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak csillagjegy szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Bak a legszorgalmasabb, legkitartóbb, leggyakorlatiasabb csillagjegy. Neki a munka jelenti a legfőbb örömforrást, nem véletlenül ő a legszívósabb, legmegbízhatóbb munkaerő. Ragyogó és ragadós a humora, és azt is tudja, mikor van a legnagyobb szükséged egy igazán szívből érkező nevetésre. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegy szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Vízöntő éppen attól olyan szerethető, hogy senkihez és semmihez nem hasonlítható. Nagyon eredeti személyiség, az újat, az egyedit, a szokatlant, a különlegeset keresi és értékeli. A legemberbarátibb típus, segítőkészségére, önzetlenségére mindenkor számíthatsz. Kérned sem kell, ő ott lesz melletted.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegy szerethető pozitív tulajdonság horoszkópA Halak a legkedvesebb, a legempatikusabb csillagjegy, egyszerűen lehetetlenség őt nem szeretni. A legnagyobb rohanás közben is képes megállni, ha azt látja, embertársa vagy egy állat segítségre szorul. Óriási a szíve, önzetlen és segítőkész. Figyelmesen végighallgat, elmondhatsz neki bármit, ő ott van veled mindenkor, ha szükséged van a támogatására.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top