nlc.hu
Horoszkóp

Júniusi szerencse horoszkóp

Ezt az 5 csillagjegyet nagy szerencse éri júniusban

A kedvező fordulatok leginkább az érzelmek és kapcsolatok terén várhatók, de több életterületen érhetnek nagyszerű meglepetések.

A szerencsés változások már rögtön a hónap elején, a június 4-i teliholddal megérkeznek, és szinte egymást érik majd. A szerelemmel és a művészetekkel szorosan összefüggő Vénusz és a kommunikációhoz kapcsolódó Merkúr is tesz azért, hogy több csillagjegy is remekül érezze magát a bőrében júniusban.

Good Luck felirat

Általánosságban elmondható, hogy a nyár első hónapja jót fog tenni a kapcsolatoknak, mindannyian kicsit nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük majd magunkat, így összezördülésből, felesleges vitából is kevesebb lesz júniusban.

Azt, hogy a Nap egyre inkább erőre kap, a hétköznapokban is érezhetjük majd: sokkal jobb energiák vesznek körül, mint az elmúlt időszakban, ezért jó mostanra időzíteni új projektek elindítását, és ha valamilyen ígéretes lehetőség kerül az utunkba, azt érdemes megragadni. 

A június szinte az összes csillagjegy számára az összefogásról és együttműködésről szól, a csapatmunka hasznos lehet mindenki számára. Szuper kapcsolódások jöhetnek létre és nagyszerű ismeretségek köttethetnek ebben a pár hétben.

A Levegő és Tűz elemű jegyek nagy lendületet és klassz lehetőségeket kapnak júniusban, míg a Víz és Föld jegyek türelmet és kitartást kapnak ahhoz, hogy elérjék a céljaikat. Hogy kik lesznek Fortuna igazi kegyeltjei ebben a hónapban, részletesebben is mutatjuk!

Júniusi horoszkóp 2023
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top