nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés 2023. júniusra

Havi horoszkóp 2023. júniusra

A Merkúr és a Szaturnusz között létrejövő konstellációból arra lehet következtetni, hogy világosan és egyértelműen kell fogalmazni, és akkor nem merülnek fel idegtépő problémák.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – júniusi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. De az is lehet, hogy nem annyira a saját egészséged, hanem szeretett személy betegsége miatt aggodalmaskodhatsz. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked olyan dolgot szeretne, amivel te nem érthetsz egyet. Ám mivel jól tudsz kommunikálni, meggyőzheted őt arról, amit szeretnél.

Bika – júniusi horoszkóp

Megeshet, hogy kopogtathat a múlt, és olyan dologgal kell foglalkozni, amiről azt gondoltad, hogy már pontot tettél a végére. De az is megeshet, hogy valaki felbukkanhat a múltból. Ha régi szerelmi viszonyról van szó, akkor soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó. A protekciónak nagy hasznát veheted, ugyanakkor van a környezetedben olyan személy, aki árthat neked. Utazás összességében jól sikerülhet.

Ikrek – júniusi horoszkóp

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel annyira jól tudsz kommunikálni, hogy talán még egymás mondatait is be tudjátok fejezni. De ennek a személynek zűrös ügyei lehetnek, amelyről mélyen hallgathat. A munkában, megélhetésben felemás helyzet jöhet létre. Van, ami miatt nehéznek érzed az életet vagy rád kényszeríthetnek valamit. Ugyanakkor olyasmi is történhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Kellemes meglepetésben is részed lehet, örömödben fülig érhet a szád.

Rák – júniusi horoszkóp

Figyelmed középpontjában az anyagi ügyeid állhatnak. Nagyon fontos, hogy bármilyen szabálytalan pénzkereseti forrásra kínálna lehetőséget a sors, erre mondj nemet, mert biztos lehetsz benne, hogy később ezért megütheted a bokádat. Ha idényjellegű munkát végzel, akkor ebben megtalálhatod a számításodat. Kollégák között van, akivel nagy lehet közöttetek az összhang, és van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Oroszlán – júniusi horoszkóp

A hónap legfontosabb feladata az egyensúly megteremtése. Ugyanis hajlamossá válhatsz a túlzásokra, és ennek hatására saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Megeshet, hogy valaki miatt annyira aggódhatsz, hogy talán esténként álomba sírhatod magadat. Egészségedre is jobban kellene ügyelned, mert egy régi betegség kiújulhat. Olyan valaki iránt lobbanhat lángra a szíved, aki bonyolult személyiség, és aki úgy tud szeretni, ahogy azt te még soha nem tapasztalhattad meg.

Virágoskert

Fotó: Getty Images

Szűz – júniusi horoszkóp

Ha kommunikációról van szó, akkor most ebben verhetetlen lehetsz. Ezért csak bátran add elő a felettesednek, ha valamivel nem értesz egyet vagy valamivel elégedetlen vagy. Ugyan a főnököd sincs jó helyzetben, de olyan dologgal kell megküzdenie, amely felőrölheti az energiáját. Nagy esély van arra, hogy belebonyolódj egy titkos viszonyba, amely szinte megsokszorozhatja az erődet. Ha egy ilyen kapcsolatban már benne vagy, megoldhatatlan nehézség merülhet fel.

Mérleg – júniusi horoszkóp

A boldogság kék madara a válladra telepedhet. De az is lehet, hogy olyan ügyet bonyolíthatsz, amelyben annyira sikeres lehetsz, hogy örömödben fülig érhet a szád. Nagy az esély arra, hogy olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, aki erről semmit sem sejt. Közben olyan nehézséggel találhatod szembe magadat, amely miatt talán segítséget kell kérned. Ha most nyaralsz, ne ezen takarékoskodj. Engedj meg magadnak olyasmit, amivel feltöltheted energiaraktáraidat.

Skorpió – júniusi horoszkóp

Megeshet, hogy a nagyvilágban olyan esemény történhet, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, ezért az lenne a legjobb, ha valakivel megbeszélnéd mindazt, ami foglalkoztat, és ezzel véget vethetsz a gyötrődésnek. Előfordulhat, hogy olyan valaki iránt lobbanhat lángra a szíved, aki foglalt. Nincs értelme harcolni érte, mert a sors később valóban olyan valakit sodorhat utadba, akivel átélheted a nagy szenvedélyt.

Kalapos lány virágcsokorral

Fotó: Getty Images

Nyilas – júniusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a környezetedben van olyan személy, akivel nem könnyű a kommunikáció. A munkában, megélhetésben szerencsés változás következhet be. De megeshet, hogy egy olyan személynek adódhat elsősorban a magánéletében problémája, amely miatt a te támogatásodra lenne szüksége. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhatsz.

Bak – júniusi horoszkóp

Valakivel olyan dolog történhet, amelynek hatására az egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Felmerülhet benned a gondolat: milyen jó, hogy mindez nem veled esett meg. A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy a kedvesed a rokonságával rúghatja össze a port. Akivel most hoz össze a sors, annak a személynek zűrös ügyei lehetnek, elsősorban anyagi téren. Kollégával remekül megérthetitek egymást.

Vízöntő – júniusi horoszkóp

Figyelmednek a középpontjában a pénz állhat, amelyből talán nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha most bonyolítasz ingatlannal kapcsolatban bármilyen ügyet, és párkapcsolatban élsz, akkor talán olyan idegesítő helyzet jöhet létre, amely miatt nemcsak a társaddal, hanem a mesteremberrel is összekülönbözhetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amitől idegessé válhatsz. De rá tudod beszélni őt arra, amit fontosnak tartasz.

Halak – júniusi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre. Ha kötöd az ebet a karóhoz, akkor ezzel a saját életedet teheted nehezebbé. Próbálj meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Valakinek nagy szüksége lehet a te vigasztalásodra, a szeretetedre. Előfordulhat, hogy olyan átalakulás következhet be, amely miatt változhat a napi rutin. Nagy esély van arra is, hogy kolléga vagy munka során megismert személy iránt szerelmet érezhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top