nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettegnek, hogy lemaradnak valamiről

Ezek a csillagjegyek rettegnek, hogy lemaradnak valamiről

A FOMO (Fear of Missing Out), vagyis a ki- és lemaradástól való félelem sokunk életét átszőheti, kisebb-nagyobb mértékben.

Ikrek

Ha kimarad egy meghívásból, úgy érzi, értelmetlen az élete. Elég intelligens, pontosan tudja, mivel tudja magához vonzani az embereket, és úgy is fog viselkedni. Pont emiatt a tulajdonsága miatt könnyen tud csatlakozni különböző társaságokhoz. A probléma azonban az, hogy nem mindig érti meg, hogyan kell lépést tartani ezekkel a barátságokkal. Annyira elfoglalt, hogy mindenkit megnyerjen, hogy elfelejti, hogy a tartós kapcsolatok milyen valós munkát igényelnek. Ha egy ideig nem hívják a különböző eseményekre, akkor az Ikrek teljesen magába zuhan, és megijed. Az ő egója ezen múlik leginkább. 

Csillagjegyek, akik nyughatatlanok

Fotó: Getty Images

Mérleg

Mindig arról győződik meg, hogy senki sem kedveli. Bár tökéletesnek és gyönyörűnek tűnik, a Mérleg nevetségesen bizonytalan magában. Maximum a közeli barátok tudják ezt, mert sokszor arra használja őket, hogy folyamatos érzelmi nyugtatást adjanak neki. Nem számít, mennyire élvezetes a jelenléte, mindig rácsodálkozik, ha valaki valóban a barátjának tartja őt. Mindent magára vesz, és folyamatosan azon aggódik, mit gondolnak róla mások. Megpróbálhatja őt meggyőzni bárki arról, hogy ezek általában irracionális félelmek, a Mérleg aligha fogja elhinni ezt.

Vízöntő

Retteg attól, hogy lemarad valamiről, vagy hátrahagyják. Bár a felszínen közömbösnek és hűvösnek tűnik, mélyen rendkívül sebezhető, de ezt nem engedi másoknak meglátni. Irigy másokra, akik könnyedén és jól szórakoznak, de mivel pókerarca van, erre senki sem fog rájönni. A valóságban viszont, ha úgy érzi, hogy kimarad egy fontos eseményből, a Vízöntőnek fogalma sincs, mit kezdjen magával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top