Horoszkóp

Most fény derül a csillagjegyek legnagyobb félelmére

Vajon mitől retteg a legjobban a párod? Mi a legnagyobb félelme a párkapcsolatok vonatkozásában? A horoszkóp most mindenkiről lerántja a leplet. Igencsak meglepő, hogy mitől a legjobban félnek a csillagjegyek...

Bár igencsak jól rejtegetik, a férfiak sem tudják félvállról venni a párkapcsolatokat. A kétkedés, az aggodalmak, a bizonytalanság éppúgy jelen van az ő lelkükben is, mint a hölgyeknél. Vajon mi a legnagyobb a szorongása a barátodnak? Mitől retteg a legjobban? A horoszkópja elárulja a meghökkentő részleteket…

Kos

Ha a Kos férfi elkötelezi magát melletted, mindent belead a kapcsolatába. Igyekszik levenni a lábadról, mindent megtesz annak érdekében, hogy lásd, mennyire fontos vagy neki. S minél több erőfeszítést hoz érted, annál jobban retteg, hogy nem viszonozod az érzéseit. Így eljöhet az a pont, amikor kezdd kifelé hátrálni a párkapcsolatból, egyszerűen azért, mert fél, hogy elveszít téged.

Bika

A Bika férfi csöppet sem könnyen kötelezi el magát melletted, mert attól retteg, hogy ezt látva már nem lesz számodra elég érdekes. Ezért viselkedik olykor furcsán, s bizonygatja, hogy előbb-utóbb úgyis cserbenhagyod őt. Vélhetően már rájöttél, a legcsökönyösebb csillagjeggyel randizol, ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor semmi esély rá, hogy megváltoztassa a véleményét.

Ikrek

Az Ikrek férfi élvezi a társasági életet, a programokat, a szórakozást, így nem meglepő, hogy a legnagyobb félelme az unalom. Könnyen elveszti az érdeklődését, s egy lapos kapcsolat a lehető legrosszabb vízió számára. Neki a párkapcsolat közös fejlődést, társasági életet, közös programokat jelent. Ez persze korántsem jelenti, hogy programszervezőnek kéne lenned, csupán mellőzd a passzivitást, s légy nyitott az újdonságokra is.

Rák

A Rák férfi valójában nagyon is határozott típus. Az is igaz rá, hogy minden további nélkül elfogadja, az előző kapcsolatára több energiát fordított, mint kellett volna, túlságosan erőltette a boldogságot, s túl sokat is várt el tőle. Aggodalma ebből fakad, retteg, hogy újra elköveti ezt a hibát. Érzelmes csillagjegy, s nem fél kimutatni az érzéseit. Ennek megfelelően a párkapcsolatát teljes odaadással igyekszik megélni.

Oroszlán

Oroszlán jegyű barátod valójában lesi a kívánságaidat, törődik veled, ám ugyanakkor imádja a rivaldafényt is, vezetői alkat, s nem csekély egóval bír. A párkapcsolatban domináns szerepre tör, élvezi, ha övé az utolsó szó, s fenntartja magának a döntés jogát. Ami mégsem hagyja nyugodni, valójában az a saját egója. Attól tart, hogy miután minden róla szól, nem veszed észre a szerelmét.

Szűz

Míg a Szűz férfi karrierjénél az elemzői vénája remekül működik, addig a párkapcsolatot pontosan ezzel teheti tönkreteheti. A kapcsolat minden pillanatát elemzi, s ha bármi olyat lát, ami nem tetszik neki, akkor biztosan szóvá teszi. Megvan az a rossz szokása, hogy ott is problémát lát, ahol egyáltalán nincs. Éppen ezért a legnagyobb félelme, hogy szőrszálhasogató stílusával elüldöz téged.

Ettől rettegnek a leginkább a férfiak a párkapcsolatban (Fotó: iStock)

Mérleg

Bár a Mérleg férfi nagyszerű társ a párkapcsolatokban, őt sem egyszerű kiismerni. Egyes napokon gyengéd, érzelmes, nem akar tőled távol lenni, máskor meg híre-hamva nincs. Szó sincs róla, hogy elveszett volna, csupán szüksége van a magányra is. Amint erős érzelmeket kezd táplálni irántad, nagyon megijed az érzéseitől, s könnyen lehet, a barátokhoz rohan, nehogy a szerelemben elveszítse önmagát.

Skorpió

Ha Skorpió férfivel randizol, igen hamar feltűnhet, hogy a párkapcsolat nagyon lassan halad előre. Szexuális téren nincs gond, hiszen a csillagjegyek legszenvedélyesebb tagjával hozott össze a sors, ám érzelmileg már annál több fallal találhatod magadat szemben. Ő ugyanis attól fél, hogy mire megnyílna előtted, addigra megunod őt. Legyél türelmes vele, s mutasd neki, érdemesnek találod, hogy várj rá.

Nyilas

A Nyilas férfi egyáltalán nem könnyen kötelezi el magát, így ha egyszer mégis megteszi, párjának nagyon különlegesnek kell lennie. Attól tart a leginkább, hogy akaratlanul megbánt téged, s még ha minden a legnagyobb rendben is megy köztetek, egy nap ez már kevés lesz neked. Szüksége van rá, hogy érezze, olyannak fogadod el őt, amilyen, s ebbe a vándorló természete is beletartozik.

Bak

A Bak férfi nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot. Ha azt mondja, tiéd a szíve, akkor az így is van. Nem mellesleg mindent megmozgat, hogy bebizonyíthassa is neked. Leginkább attól tart, hogy számodra nem annyira fontos a kapcsolat, mint neki, és valójában az összes erőfeszítése hiábavaló. Márpedig ő nagyon nem szereti az értékes idejét fölöslegesen pazarolni.

Vízöntő

Minél több időt töltesz a Vízöntő férfi mellett, annál jobban érzed magad a bőrödben. Neki ugyanis megvan az a képessége, hogy mellette elfogadod magad annak, aki vagy. Ugyanezt várja el tőled is: fogad el őt olyannak, amilyen. Ha bármitől is retteg, pontosan ez, hogy nem kapja meg a feltétel nélküli szeretetet. Ha úgy érzi, hogy folyamatosan meg akarod változtatni, a párkapcsolatotok nem lesz hosszú életű.

Halak

A Halak férfi nem fedi fel teljesen az érzéseit előtted, mert az az elve, hogy egy férfi nem mutathatja meg az érzelmes oldalát senkinek, még a szerelmének sem. Éppen ezért a legnagyobb félelme, hogy félreérted az érzelmeit, s úgy gondolod, nem is akar tőled igazából semmit. Az igazság viszont az, hogy nem szeretne tapadósnak, bizonytalannak tűnni. Ezért nem mutatja meg nyíltan a szerelmét neked.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top