Horoszkóp

Ilyen a Vízöntő férfi az asztrológia szerint

A Vízöntőt tartja az asztrológia a legeredetibb, egyben a legkülöncebb csillagjegynek. Tény és való, a Vízöntő férfinél valójában sosem tudni, mit is rejt a lelke mélyén. A horoszkópból azért mégiscsak kiderülhetnek a legfontosabb részletek...

A Vízöntő férfi valójában a gondolkodó, az álmodozó, a filozófus, a tudós férfi egyben, aki ugyanakkor az érzelmekkel meglehetősen hadilábon áll. Mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, az ideákhoz, nem könnyű őt meggyőzni mindarról, ami a véleményével ellentétes.

A Vízöntő férfi nagyon büszke

vízöntő férfi horoszkópNem véletlen, hogy a Vízöntő férfi a párkapcsolatban őrjítő tud lenni. Nem tudatosan és nem bosszantásként teszi, a hűvössége, a távolságtartása valójában nagyon is megtévesztő. Rendkívül büszke férfi, elképesztő önfegyelemmel rendelkezik, főleg érzelmi kérdésekben. Ő akkor sem vallaná be, mennyire szenved, amikor párja összetörte a szívét, ha közben majd belehal a fájdalomba. Neki a szabadság a lételeme, ezért az érzelmeket gyakran követelőzésnek érzékeli.

A Vízöntő férfi nem szeret érzelmekről beszélni

A Vízöntő férfi nem szeret és nem is igazán tud az érzéseiről beszélni, pedig nagyon mély érzelmek lapulnak a lelkében. Látszólag nagyvonalú, a függetlenséget a párjának is megadja, aztán mégis nagyon álszentnek tűnik, amikor féltékenyen elszámoltatja, kérdőre vonja őt. Alapvetően nagyon őszinte típus, és sok mindent elmond, de a féltékenységet sem ismerné el sohasem. Amikor megkapja a szabadságot, amikor ajtó-ablak nyitva áll előtte, akkor ragaszkodik a leginkább a szerelméhez. Amikor az ajtók becsukódnak, szinte azonnal menekülőre fogja.

vízöntő férfi horoszkóp

Az asztrológia szerint ezek a tulajdonságok jellemzik a Vízöntő férfit (iStockphoto)

A Vízöntő férfi sajátságosan értelmezi a párkapcsolat

A Vízöntő férfi, ahogyan az élet minden területét, a párkapcsolatot is nagyon másként értelmezi, mint általában a többi csillagjegy. Párjának is szabadságszeretetre és valódi kreativitásra van szüksége, hogy igazán jó párkapcsolatban élhessen vele. A visszafogott érzelmeket el kell fogadnia, és meg kell tanulnia olvasnia a jelekből, hogy megérthesse párja rezdüléseit. Jól jön ilyenkor a telepátia és az intuíció, amire érdemes hallgatni. Heves érzelmi megnyilvánulást nem szabad a Vízöntő férfitól várni, ő ugyanis ezen a téren nem igazán őszinte magával.

A Vízöntő férfi érzelmileg sebezhető

A Vízöntő férfi esetében meglepőnek tűnhet a nagy fokú érzelmi függősége. Amilyen szabad és önálló típus, ez a tulajdonság mégis ott rejlik tudattalanul is benne. Érzelmileg ugyanis rendkívül sebezhető, szinte gyermeki én lakozik a lelkében, pontosan ezért igyekszik titkolni még önmaga előtt is a valódi érzéseit. Szerinte ugyanis az ilyen típusok érzelmek a gyengeség jelei, már pedig ő keménynek, határozottnak mutatja magát.

Aki heves érzésekre vágyik a párkapcsolatban, valaki mást válasszon a Vízöntő helyett. Ugyanakkor, aki szereti a változatosságot, nincs híján az önbizalomnak, pontosan ismeri a saját értékeit, és nem várja, hogy ebben a párja nap mint nap megerősítse, a legnagyszerűbb barátra találhat a Vízöntő férfi személyében. Ki tudja, még az is megeshet, végül is sikerül őt megváltoztatni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top