nlc.hu
Horoszkóp

Rettegő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek folyton rettegnek valamitől

Nem élhetsz tökéletesen kiszámítható életet, de ettől nem szabad rettegni.

Ikrek: a döntési helyzetek

Folyton változtatod a véleményedet, hol egyik, hol másik oldalon állsz a vitatott helyzetekben. Nem szeretsz ragaszkodni, és félsz mások ítéletétől is. Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért nehezen döntesz olyankor is, ha mások előtt kell kinyilatkoznod. Próbálsz kisiklani az ilyen helyzetekből, de ez nem mindig jár majd sikerrel.

Csillagjegyek és a rettegés

(Fotó: Getty Images/Benjamin Torode)

Mérleg: a magány

Önmagadat a párkapcsolataid alapján határozod meg, ezért szakítás után hajlamos vagy egyből egy másik kapcsolatba rohanni. Rettegsz, hogy társ nélkül maradsz, és egyedül kell megküzdened az élet nehézségeivel. A párodba kapaszkodsz, ha pedig nincsen, egykedvű, bánatos, a végén pedig akár depressziós is lehetsz.

Halak: a felelősség

Az álomvilág, amiben élsz, csodás kreativitás tárháza. Inspirálódsz belőle, és sokaknak menedéket nyújt a fantáziadús lelki világod. Egyetlen baj van csupán: ezt használod menekülésre is. Ugyanis amitől te rettegsz, az néha a valóság, és a felelősségvállalás. Igyekszel lélekben gyermek maradni, hogy minél később szembesülj vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top