nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy retteg az új dolgoktól

Ez a 3 csillagjegy retteg az új dolgoktól

Ők bizony nem kedvelik a változásokat és az újdonságokat.

Bika

A Bika nagyon kényelmes csillagjegy, és általában meg is van elégedve azzal, ahol éppen van, ahol az élete tart. Éppen ezért nem érti, hogy miért kéne változtatnia, hiszen ez neki így teljesen komfortos. Ha valami újítás közeleg, ő inkább megpróbálja elhárítani, vagy nem tudomást venni róla.

Ez a 3 csillagjegy retteg az új dolgoktólRák

A Rák számára nagyon fontos a múltja, olyannyira, hogy szeret a múltban élni, akármilyen is az, mert azt legalább ismeri, érzelmileg kötődik hozzá. A jövő és ezzel együtt minden újdonság viszont ismeretlen és idegen, épp emiatt fél tőle. Nagyon szemléletes, hogy a rák hátrafelé halad, ez igaz a csillagjegyre is

Szűz

A Szűz új dolgok iránti aggodalmai és ellenérzései abból fakadnak, hogy számára nagyon fontos, hogy mindent irányítson és kontroláljon. Az új dolgokkal viszont ezt nem tudja megtenni, mivel nem ismeri őket. Bár megpróbálja ott is betölteni a parancsnok szerepét, de nagyobb a veszélye a kudarcnak, mint az ismert dolgoknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top