nlc.hu
Horoszkóp

Vasárnapi telihold

Ezeknek a csillagjegyeknek kiteljesedést hoz a vasárnapi telihold

Rájuk különleges hatással lesz a vasárnapi jelenség.

A telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére. 2023. június 4-én Nyilas telihold lesz, ráadásul tízmilliószoros nap is, így extra erős energiák várhatóak, amik minden csillagjegyre jó hatással lesznek, az alábbi háromra pedig különösen.

Ikrek

Az Ikrek havában lévő Nyilas telihold abban segíti a jegy szülöttjét, hogy ad neki némi lényeglátást. Az Ikrek nagyon érdeklődő, de éppen emiatt hajlamos a szétaprózódásra, most viszont képes lesz meglátni, hogy mi az, amit igazán szeretne.

Mérleg

A Mérlegnek mindene a harmónia, ám ennek elérésének reményében előfordul, hogy megalkuvóvá válik. A telihold most arra világit rá a számára, hogy mi az, ami tényleg fontos, és mi az, amivel csak a hiányait próbálja elfedni.

Nyilas

A Nyilas dúskál a telihold energiáiban, azt érzi, hogy végre a lehető legteljesebben meg tudja élni saját magát, és ez így is van, ez egy támogató időszak a számára. Pezsgő, szenvedélyes, boldog és eredményes napok várnak rá.

Halak

A Halak előtt ajtók nyílnak meg. Pontosan ezért az elkövetkező napok ideálisak, hogy megnyisd ezeket az ajtókat, és megnézd, mi rejtőzik mögöttük. Az elmúlt hónapok felvillantottak előtted néhány kihívást, amelyekhez nem érezted magad kellően motiváltnak, magabiztosnak. Most viszont úgy tűnik, végre eljön a te időd. A telihold megerősít, hogy igenis megérdemled, amit az élet felkínál a számodra. Légy készen, és fogadd el, bárhonnan érkezzen, és legyen az bármi is. Téged a májusi telihold kifejezetten támogat és segít. Csak rajtad múlik, megragadod-e az alkalmat, a lehetőséget.

Te mindig megérzed, ha telihold van?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top