nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Repülés vagy zuhanás vár a héten? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. június 5–11.

Bizalmi problémák adódhatnak a héten. Nem kell titkolózni, de az alapvető óvatosság sosem árt. Ügyelj döntéseidre, szárnyra kaphatsz tőlük, de nehogy lezuhanj!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Akár hatalmi harcokra is számíthatsz a héten. Őrizd meg nyugalmadat és önfegyelmedet, ez mindenképpen segíteni fog a helyzet alakításában és elcsitításában. Ugyanakkor élénken felpezsdülhet szerelmi életed. Nem kell mindig az újdonságot hajszolni, ne félj nosztalgiázni egy kicsit.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Pénzügyeidet érdemes górcső alá venni. Bár te sosem szórod a pénzt, emellett érdemes most kicsit hosszabb távra tekinteni és még jobban bebiztosítani családod anyagi biztonságát, ki tudja, mit hoz a jövő… Ha szépítenél, lakberendeznél, átrendeznél, hajrá, ne fogd vissza magad. Ugyanez igaz a kertészkedésre és a sütés-főzésre is!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj rá, hogy ne adj ki olyan személyes információkat, melyek visszajuthatnak az érintetthez vagy káros módon hatnának egy kapcsolatodra. Bár edzett vagy a beszélgetésekben, most mégis olyan hirtelen témaváltások történhetnek, melyeken még te is meglepődhetsz. Próbálj visszatérni az eredeti tervedhez és ezt vidd végig egész héten.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Tehetséged újra és újra megvillan, ne rejtsd hát véka alá, különösen, ha újabb terepet találnál kreativitásod kifejezésére. Pénzkezelési szokásaid azonban bajba keverhetnek vagy legalábbis kivívhatod velük párod rosszallását. Gondolj bele, ebben is lehetnél találékony és kreatív!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Szerelmi életed határozottan vadabbá, szenvedélyesebbé válhat a héten. Lehet, hogy nyáron több fér bele, de azért ne ereszd el teljesen a lovakat, legyen meg az a pont, amikor visszafogod őket és újra átveszed az irányítást, mielőtt veszélybe sodornának, vagy akár szakadékba hajtanának.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj a realitások talaján, felesleges arról álmodoznod, hogy mi lett volna, ha… Inkább a jelen pillanat lehetőségét ragadd meg vagy tekints a jövőbe, de semmiképp se ragadj bele a múlt gödreibe. Kár lenne ezekkel az árnyakkal elsötétítened előtted álló nyarad egét. Tervezz előre nyári programokat!

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Használd a humort, hogy feloldd az esetleges feszült helyzeteket. Persze semmiképp se nevess ki, inkább nevettess meg másokat. Ne várd, hogy valaki más szervezze meg nyári programjaitokat, vedd kezedbe az irányítást, még nem maradtál le semmiről. Azért maradjon üres hely is a nyári tervek között a váratlan eseményeknek.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Tekints hosszú távra előre és távlati céljaid szerint dönts. Lehet, hogy ez a közeljövőben kihívások sorát tartogatja számodra, de később áldani fogod magad, hogy időben vetted ezeket az akadályokat. Nehézség lehet még, hogy erőidet megoszd úgy, hogy mindegyik életterületedre jusson kellő energia.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Adj időt magadnak a fontosabb döntések meghozatalára. Lehet, hogy tüzes fejjel mennél előre, de inkább aludj rá párat és minden oldalról, alaposan vizsgáld meg a kérdést. A szerelem terén elemedben lehetsz, különösen, ha optimistán és nyitottan tudsz tekinteni a helyzetekre.

Piros esernyős lány

Fotó: Getty Images

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne lassulj le, tartsd a ritmust. A héten vesd bele magad kedvenc mozgásformádba, akár plusz edzést vagy alkalmat is beiktathatnál. A mozgás felpezsdít és új energiával tölti fel minden porcikádat. Érzelmi kapcsolataidban ügyelj rá, hogy ne válj kiszolgáltatottá és őrizd meg döntési jogkörödet.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Törekedj rá, hogy rendezd szerelmi kapcsolatodat, most talán könnyebb lesz elengedni a neheztelést és a kritikát a másik felé. Ha ez sikerül, akkor mindenképp könnyedebbé és levegősebbé válik kapcsolatotok. Csak olyan döntést hozz a héten, amit valószínűleg nem fogsz megbánni, ha még kétségek gyötörnek, adj és kérj magadnak időt.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most nagyobb belátásra lehet szükséged, mint egyébként. Ugyanakkor óvatosságra is, nehogy csalók hálójába kerülj. Inkább kétszer ellenőrizz, mint egyszer csapdába ess. Ha új útra lépsz, legyen először szilárd és kidolgozott terved, melynek lépéseit tudod követni és tudatosítsd magadban, hogy nem kell rohannod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top