nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy olvas benned

Ezek a csillagjegyek anélkül, hogy megszólalnál, pontosan tudják, mit érzel

Bámulatos intuitív képességüknek köszönhetően röntgenként látnak át a többieken.

Halak

Az intuitív emberek többnyire kifejezetten kreatívak, és a Halak a legintuitívabb és legkreatívabb csillagjegy. A legtöbbször fogalma sincs, honnan érkeznek az inspirációk, viszont ilyenkor fantáziája látványosan beindul, ami csodás alkotásokat eredményez. Vizes csillagjegyként természetesen ő is szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései, a sugallatok nagyon mélyek és nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni, mert pontosan tudja, mikor nem áll össze a kép teljes egésszé. Képes előre megérezni vagy megálmodni, mi történik néhány napon belül, de kivételes érzékenységének köszönhetően még a szellemek jelenlétét is érzékelheti.

Öszöntlény horoszkópok

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz elképesztő megfigyelő, a legapróbb részletet is észreveszi és persze megjegyzi éppúgy, mint az elejtett, lényegtelennek tűnő megjegyzéseket. Semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat maga körül, főleg azokat, amelyek a legtöbb embernek föl sem tűnnek. A Szűz abban csöppet sem jó, hogy csak annyit lásson bele a dolgokba, amennyi azokból ténylegesen kiolvasható, hajlamos túlkomplikálni, túlgondolni az összefüggéseket. Elemez, vizsgál, boncolgat. Az apró részleteket puzzle-darabkákként illesztgeti egymáshoz egészen addig, amíg tökéletesen összeáll a kirakós. A megérzései is kiválóak, mégsem úgy lát át másokon, mint a Rák vagy a Halak, ő a teljes információ alapján olvas benned, és alkot valós képet.

Mérleg

A Mérlegről a legtöbben nem is feltételezik, mennyire nyitott füllel és szemmel közlekedik. Mindent érzékel a világból, ami körülötte zajlik, mindezt pedig kivételes intuíciója is erősíti benne. Előre megérzi a veszélyeket, a rizikós helyzeteket, ugyanakkor optimista szemléletének köszönhetően sosem veszíti el a jókedvét. Ő már akkor érzékeli az alagút végén a fényt, amikor a többiek még csak a sötétben tapogatóznak. Született diplomata, pontosan látja az érem mindkét oldalát. Kivételes képességgel rendelkezik, hogy olvasson a haragos felek lelkében, és kibékítse őket egymással. Számára nemcsak fekete és fehér létezik, pontosan tudja, végtelen színárnyalat rejtőzik a kettő között. Ilyen bámulatos képesség mellett nehéz róla elhinni, hogy a saját életét illetően dönteni csak nagy nehézségek árán képes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top