nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szeretet

Ezek a csillagjegyek mindig kimondják a párjuknak, mit jelent a számukra

Ezek a csillagjegyek mindig kimondják a párjuknak, hogy mit jelent a számukra, és mennyire szeretik őt.

Nagyon fontos, hogy ismerd a párod szeretetnyelvét. Nagyon sok félreértéstől óvhatod meg magadat, ha tudod, mire és hogyan vágyik a társad. Persze, jól teszed, ha te is elmondod neki az igényeidet.

Rák

A Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. Amikor igazán szeret, azt naponta többször is elmondja a párjának. Kényezteti, óvja, védi a szerelmét. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top