nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Arccal a jövő felé – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. július 3-9.

Folytass mindent, ami jól működik és bátran engedd el mindazt, ami már a múlté.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Zseniális és szárnyaló ötleteid támadhatnak, de ügyelj, hogy ne szaladjon el veled a ló, gondold végig reálisan, hogy ezekből mit lehet megvalósítani. Tarts nyugodtan egy kis szünetet, hogy nyugodtan meg tudd tervezni a következő lépéseidet, jobb az elején módosítani, mint utólag korrigálni az irányt.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Anyagi biztonságod és szükségleteid kerülhetnek most előtérbe, de ne engedd, hogy csak ezek irányítsanak. Döntéseidnél sokkal inkább előre mutató terveidet és lelkesedésedet vedd figyelembe, hosszú távon ezek visznek előre. Keress lehetőséget tudásod bővítésére és képességeid fejlesztésére!

Női portré

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Beszélgetéseid most mélyebbre mehetnek, és jól is teszed, ha nem maradsz meg a felszínen, mert csak így derülhet fény bizonyos dolgokra, melyek akár már régóta nyomaszthatnak. Törekedj megérteni az összefüggéseket, és ne ítélkezz könnyedén mások felett – remélhetőleg feletted sem fognak…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Erősítsd bizalmadat, beszéld meg feltörő érzéseidet azzal, akire számíthatsz a baj idején is. Nem kell egyedül megbirkóznod mindennel. Gondold át kreatívan a jövőre vonatkozó elképzeléseidet. Most jó eséllyel elengedheted a múlt árnyait, melyek visszahúznak és nem engednek kibontakozni.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Erőd hatalmas és figyelmed szerteágazó, de mindent azért te sem bírsz el. Zárd le függőben lévő dolgaidat, hogy könnyedebben vethesd bele magad a nyár további részébe. Amit el kell engedni, azt engedd, erővel úgyis csak ideig-óráig lehetne megtartani. Inkább adj magadnak szabad teret, hogy új lehetőségek érkezhessenek életedbe.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Add meg magadnak a béke, nyugalom, sőt a boldogság idejét, engedd el aggodalmaidat és kétségeidet. A kötöttségeken is lazíthatsz a nyár közepén, mozdulj ki egy kicsit a megszokott napi rutinból, lazíts a formáidon. Egy kis kreativitás és alkotás felszabadulttá és boldoggá tehet.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Bár már benne vagyunk a pezsgő nyárban, azért néha érdemes visszahúzódnod házi tűzhelyedhez, és nagyobb figyelmet fordítani közeli családodnak, életterednek. Most több idő juthat egymásra, és arra is, hogy megvalósítsd régóta dédelgetett terveidet – de ezeknek először helyet kell teremtened.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, összefogott ellened a világ, de nem abból a fából faragtak, aki könnyen feladja. Új dolgokra jöhetsz rá, melyek a régieket más fénybe helyezik. Lehet, hogy olyan elavulttá válnak, hogy a legjobb lenne tőlük megszabadulnod. A mély beszélgetések közelebb vihetnek céljaidhoz.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A hétfői telihold rávilágíthat erőforrásaid gazdag tárházára. Nem az a kérdés, hogy honnan lesz energiád, sokkal inkább az, hogy mire fordítod. Azt kéne alaposan és józanul megfontolnod, hogy merre veszed az irányt. Hagyd magad mögött a régi, már nem aktuális ábrándokat és tűzz ki józan célokat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Erőd teljében lehetsz, ne hagyd magad elbizonytalanítani. Számtalan erőforrással rendelkezel, de ne aggódj, ha egyszerre nem tudod mindet használni. Van elég türelmed, hogy szépen, komótosan haladj előre, kitűzött céljaid felé, közben nyugodtan iktass be megállókat és pihenőket is.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Új részletek, új információk derülhetnek ki számodra, kérdés, hogy mihez kezdesz velük. Amin csak csámcsogni lehet, azt hagyd magad mögött, csakis a kulcsfontosságú részekkel törődj, melyek befolyásolhatják terveidet. Most esélyed van elengedned egy olyan rossz szokásodat, ami hátráltat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Találkozhatsz olyanokkal, akikkel egyébként ritkán adódik erre lehetőség. Építsd, erősítsd kapcsolataidat, apró gesztusok is sokat számítanak. Értékeld eddig elért eredményeidet és engedj el olyan minden olyan kétséget, ami már nem hasznos, ami fölösleges. Fürdőzz önfeledten a nyár örömeiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top