nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Nyári Hold-erők bűvkörében – Heti holdhoroszkóp 2023. július 12–18.

A szépítkezésben, a beszélgetésekben és a nyári programok szervezésében is érdemes követni és figyelembe venni a Hold változásait.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 12.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Mára időzítsd a szépítkezést, különösen, ami a bőrradírt és arctisztítást illeti. Most könnyebben megszabadulsz nemcsak a szennyeződésektől, hanem a nemkívánatos szőrszálaktól is. Ha belefér a napba, takarítani és selejtezni is érdemes, lehetőleg reggel, még a kánikulai hőség előtt.

CSÜTÖRTÖK – július 13.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 9:25-től Ikrek

Ma könnyedebb, levegősebb napra számíthatsz. Mindenképp szellőztess, ha lehet, minél korábban, hogy a hajnali frissebb levegő átjárja a lakás minden zugát. Jó, ha a fejedet is kiszellőzteted kicsit. A tárgyalásokat, megbeszéléseket mára időzítsd, ma könnyedebben mehet a kommunikáció.

PÉNTEK – július 14.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Mára időzítsd a társas programokat, figyelj arra, hogy a felszabadult társalgásban jó hallgató is legyél, ne csak sziporkázó előadó. Akár munkában, akár magánéletben, egyeztess a részletekről, szánjatok időt a tervezésre, hogy megelőzzétek a félreértéseket és a közös elhatározás felé mozdítsátok elő a dolgokat.

Fehér ruhás hölgy a Holddal

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – július 15.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 19:15-től Rák

Vesd bele magad a hétvégébe, a szórakozásba, amire év közben nincs elég időd. A kulturális programoktól kezdve a városnézésen át a fesztiválokig bármi jöhet – lehetőleg ne egyedül, hanem pároddal, családoddal, barátaiddal menj. A közös bográcsozás, sztorizás, játékparti is jöhet mára.

VASÁRNAP – július 16.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Bár vasárnap van, de mára érdemes időzítened a nagymosást, a mai fogyó Hold még pont az újhold előtt segíteni fogja a szennyeződésektől való megszabadulást. Lehetőség szerint a hajmosást is illeszd be a napba. Mára mindenképp családi programot szervezz, bensőséges hangulatban. Várd őket úgy, hogy kellemes, meghitt környezetet alakítasz ki otthon.

HÉTFŐ – július 17.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Rák

A mai újhold új kezdetet hoz számodra, ne légy bátortalan belevágni. Ha van olyan hobbid, ami a művészetekhez kapcsolódik, új tervet szőhetsz, új alkotásba vághatsz. Lehet, hogy könnyebb megálmodni, mint megvalósítani, de akkor lesz az igazi, ha konkrét formába is tudod önteni.

Nézz körül otthon, a ház körül, a te házad, a te várad – hogyan tudnád szépíteni, még komfortosabbá tenni, vagy akár meghittebbé, hangulatosabbá. Ha megvan a terv, tedd meg az első lépéseket ebben az irányban.

Tisztázásra is jó lehet ez az időszak, különösen, ha a családi kapcsolataidban kell valahol rendet tenni. Ez az időszak az érzelmek tisztításának az ideje is, döntsd el, hogy mit érdemes továbbvinni és annak adj energiát és figyelmet. Ha még gyógyuló lelki sebeid vannak, légy türelmes, adj magadnak időt a felépülésre, fokozatosan újraépítkezve…

KEDD – július 18.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 6:40-től Oroszlán

Az új gondolatokat, új terveket most tüzes energiával indíthatod be. Merj álmodni, hagyj szabad teret az inspirációnak, bármi lehetséges! De ne állj meg itt, tervezd meg a lépcsőfokokat és vesd bele aktívan a megvalósításba. Azért számolj azzal, hogy a nap végére nem jutsz el a végcélig, de a mára kitűzött terveket jóleső érzéssel nyugtázhatod este.

Ez is érdekelhet Mudra és a horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top