nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek remek hetük lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek remek hetük lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek biztosan visszatér az életkedve ezen a héten.

Mérleg

Mostantól okod sem lehet panaszra, mert a bolygók téged támogatnak. Sok időt töltöttél magadban, s biztosan sok fontos tapasztalatot gyűjtöttél. De most ideje színre lépned, mert ez a te időszakod lesz. Napról napra jobb a kedved, ezért is ideje ismét társaságba menned. Persze a kellő óvatosság mellett. Nyisd meg magad az új lehetőségek előtt, hiszen bármi jó megtörténhet veled. Ne kételkedj semmiben és senkiben, hanem legyél nyitott az újdonságokra.

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images

Skorpió

Mostantól úgy érezheted, mintha világosság gyúlna az elmédben. Szuper ötleteid támadnak, és persze ki is tudod mondani, amit gondolsz. Jól teszed, ha mostantól lejegyzeteled a gondolataidat, hogy ne váljanak köddé az ötletek. Ha lehetséges, gondold át a következő napok, hetek teendőit. Mostantól keresd a hozzád hasonlóan intelligens társaságot. Nagy szükséged lesz az érdekes és inspiráló beszélgetésekre. Biztosan megkapod… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top