nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a legsikeresebbek a randiappokon

Csillagjegyek, akik nem csak játszanak a randiappokon

Nekik ez nemcsak a Szexi vagy nem 2023-as verziója, hanem a kulcs a boldogságukhoz.

A randiappok műfaja egy véget nem érő ördögi körnek tűnhet legtöbbünknek. Letöltöd a Bumble-t vagy a Tindert, lapozgatsz rajta órákig. Elfelejted, hogy létezik az app és hetekig meg sem nyitod, hogy megnézd, kaptál-e üzenetet. Elmész pár kiábrándító randira, aztán idegből letörlöd az egészet. Persze ebben is simán ki lehet égni, főleg, ha komolyan veszed. A másik véglet meg az, amikor egyfajta Szexi vagy nem játékként tekintesz rá, és hiába matchelsz emberekkel, semmit nem kezdesz a helyzettel. Akárhogy is, a nagy többségnek nincs szerencséje a randiappokkal. Nem úgy a következő csillagjegyek! Ők azok, akik miatt mi, egyszerű halandók újra letöltjük az alkalmazásokat, mert olyan hihetetlenül szép tündérmese lett egy szimpla jobbra húzásból. Mutatjuk, kik azok, akiknek kifejezetten nagy sikere lehet az online randizásban.

Rák

Hiába választja el őt és a kiszemeltjét egy képernyő, meg a teljes virtuális világ, a Rák akkor is büszkén megmutatja az érzéseit, és azt, hogy ki is ő valójában. Már a profiljától kezdve. Nem elégszik meg felületes bemutatkozással: szívet melengetően ír a legnagyobb álmairól és vágyairól, bevállalva a sebezhetőséget. Ő az, aki a kis kedvencével pózol (nem a jobbra húzás kierőszakolásának hátsó szándékából), a szerettei is cameóznak a képei között, vagy épp a természet szépségében gyönyörködik egy-egy fotón. Hiszen Rákként a fényképeken keresztül is képes érzelmeket ébreszteni. Ki ne akarna párba állni egy ilyen személyiséggel?!

nő, telefon, lájkok

Fotó: d3sign/Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánnak a vérében van a képessége annak, hogyan tudja a leginkább megragadni mások figyelmét. És ez nemcsak személyesen, de a randiappokon is remekül működik neki. Egy Oroszlán profilja rengeteg kalandot, szórakozást, izgalmat ígér. A hobbijáról és szenvedélyeiről nyújt lelkes leírásokat. Ez már eleve felkelti a keresgélők figyelmét, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az Oroszlán a zodiákus legfotogénebb tagja. Úgyhogy egyértelmű, hogy minden fotója elvarázsolja azokat, akik a profiljára tévedtek: gyönyörű mosoly, fantasztikus haj, és még a képen is átütő, lehengerlő személyiség. Ne csodálkozzunk tehát, hogy ez a csillagjegy a legjobb életét éli a randiappokon.

Szűz

Ez az a csillagjegy, ami olyan maximalista, hogy képtelen félgőzzel csinálni bármit. Ha valami nem tökéletes, akkor az még nincs kész – ez igaz a tinderes profiljára is. Nem lesz a Szűz profiljánál esztétikusabb és emlékezetesebb. Esélytelen reflexből balra húzni őt, mindenki megáll nála, hogy alaposan átböngéssze a gondosan kiválasztott, Wes Andersont megszégyenítően harmonikus fotókat. Mert ő aztán tudja, hogyan ne olvadjon bele a tömegbe! Éppen ezért sokkal nagyobb esélyekkel húzzák jobbra, mint azokat, akik a nyolcvanhatodik tükörszelfit rakják ki.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top