nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek túl magas elvárásokkal

Csillagjegyek, akiknek túl magasak az elvárásaik a randizásban

Ezeket a csillagjegyeket nehéz lenyűgözni, ráadásul személyiségükből fakadóan nem is érik be kevesebbel, mint a tökéletessel.

Ha az első randis kudarcok listája az esetedben hosszabb, mint a sikereké (mármint sokkal hosszabb), akkor biztos, hogy két kezeden nem tudod megszámolni, hányszor kaptad már meg az „adj lejjebb az elvárásaidból”-felszólítást. De a magas elvárás nem feltétlenül rossz dolog. Egész egyszerűen csak azt jelenti, hogy pontosan tudod, mit akarsz, nem vagy hajlandó megalkudni. És ha ehhez az kell, hogy napról napra kipörgesd a Bumble-t, hát legyen. Bár manapság, amikor a léc tényleg szinte a pokolban van, senkinek sem kéne megelégednie a minimummal, a következő csillagjegyeknek kifejezetten magasak az elvárásai. És nem is hajlandók lejjebb adni belőlük. Főleg, ha randizásról van szó. Szóval ha valaki még egyszer beszól, hogy túl sokat vársz el, fogd nyugodtan a csillagokra – már, ha a csillagjegyedet megtalálod az alábbi listán.

Szűz

Legyen szó a lakásuk dekorálásáról, akár egy random zumbaedzésről, Szűz jegyűként képtelen vagy nem 110 százalékon teljesíteni. A precíz, perfekcionista énedet a Merkúrnak köszönheted, ahogy azt is, hogy emiatt nemcsak magadtól, de másoktól is a tökéleteset várod el. Fáradhatatlanul hajtod magad a maximumért, és a végtelenségig képes vagy elmenni, hogy megtaláld azt, aki elképzeltél magadnak. Ez pedig nyilván nem hiábavaló, hiszen biztosan nem véletlenül vagy a randiappokon olyan sikeres.

A csúf igazság

Jelenet A csúf igazság című filmből (Fotó: RTL Sajtóklub)

Mérleg

Mivel Mérleg csillagjegyűként minden második embernek felkelted az érdeklődését, van miből válogatni. És válogatsz is! Soha nem fogsz megalkudni, és összejönni valakivel, aki nem ér fel hozzád. Hiszen tudod, hogy vár rád az a valaki, akit megérdemelsz: aki mindent megad neked, amit szeretnél, és még többet. Egyensúlyt keresel az életben és a szerelemben is, ezért tudod, hogy a tökéletes kapcsolat olyan, ami kívül-belül csodaszép. 

Bak

Bakként az ambíciód és a siker iránti égető vágyad motivál leginkább az életben. Ezért aspirálsz a legjobbra minden területen. Szorgalmasan küzdesz, azért, amit akarsz. A Szaturnusz pedig kozmikus edződként biztosítja a fegyelmet és a kitartást, amire szükséged van az álmaid valóra váltásához. Természetesen egy ilyen motivált jegynek egy hasonló szinten mozgó társ kell (megsúgjuk, hogy a Szűz épp szabad, és tökéletes választás lenne). 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top