nlc.hu
Horoszkóp

Randizás és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegypárosok jobb, ha nem randiznak

Volt már olyan, hogy azt kívántad egy randevú első perceiben, hogy bárcsak megnyílna alattad a föld? Ezek a csillagjegyek pont így érzik!

Halak és Nyilas

Van pár közös témájuk, és az ágyban is jól megértik egymást, ha egy szót sem szólnak. Ez egy randin elkerülhetetlen, így viszonylag hamar kiderül: ami izgatja a Nyilast, az megrémiszti a Halakat. Előbbi kalandot, függetlenséget, folytonos izgalmat akar, utóbbi pedig hosszú, szoros kapcsolatot és lágy érzelmeket. Mielőtt összevesznétek, inkább fizessetek (megosztva a számlát), és várjátok az igazit.

Csillagjegyek és a randi

(Fotó: Getty Images)

Szűz és Oroszlán

Persze semmi szörnyű nincs az Oroszlánban, de a Szűz el sem tudja képzelni, hogy valaki ennyire uralkodni akar az életén. Az Oroszlán kedvesen ételt választ, vagy helyet javasol, a Szűz pedig kiborul, hiszen képes egyedül eldönteni, mit akar! A Szűz a kapcsolatban sokkal irányítóbb, mint sejtené a randipartnere, így még a főétel előtt kiborul a bili. Ha egy párocska egyik tagja elviharzik egy étteremben, valószínűleg ők ketten randiztak.

Vízöntő és Skorpió

Mindkettőben van bőven mindkét dologból, de míg a Vízöntő nagyon nehezen mutatja ki, a Skorpió már az első randin ráönti a másikra, ha működik a kémia. Alapvetően a Skorpió titokzatos és visszafogott, de ha úgy érzi, megtalálta az igazit, ijesztően szenvedélyes lesz. A Vízöntő ettől egyre jobban bezárkózik, és nemhogy egy csepp romantikát nem mutat, de hűvössé és unalmassá válik. Ha sikerül ebből kihozni valamit, pár randinál nem jut tovább ez a románc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top