nlc.hu
Horoszkóp

Randizás és a csillagjegyek

Ezt utálják a csillagjegyek a modern randizásban

Folyamatosan változó világunkban a randevúzási szokások is jócskán átalakultak. Ez az, ami a csillagjegyeket kifejezetten zavarja a modern randikban.

Kos

Kos jegyűként, amit a leginkább rühellsz a jelenkori randevúzásban, hogy senki nincs tisztában az érzéseivel. Mindenki úgy véli, kiválóan tudsz a sorok között olvasni vagy a másik gondolataiban, ám ez korántsem igaz. Amikor tetszik neked valaki, kimutatod érzelmeidet, s ugyanezt várod el – jogosan – a másik féltől is.

Bika

Bika jegyűként nem bírod elviselni, hogy az első összezördülésnél a párod feladja, s kilép a kapcsolatból ahelyett, hogy dolgoznátok még rajta. Ki nem állhatod, amikor azt várják tőled, hagyd ott azonnal a párodat anélkül, hogy a legkisebb erőfeszítést is megtedd a kapcsolat életben tartása érdekében.

Ikrek

Úgy tűnik, mindenki olyannak próbálja tettetni magát, amiről úgy gondolja, hogy a másiknak bejön. Ikrek jegyűként ezért érzed, hogy nem lehetsz saját magad, pedig te képtelen lennél életed végéig szerepet játszani. Bár az nem zavar, ha kezdetben játéknak fogod fel a randizást, ám az már igen, ha a párkapcsolatban is ezt várja tőled a másik.

Rák

Az igazi érzelmek kimutatásának ideje lejárt… Még ha szerelmes is vagy valakibe, Rák jegyűként mostanság aligha feded fel, mennyire odafigyelsz rá, mennyire megérinti a lelkedet. Nagyon úgy tűnik, mostanság épp a közömbösség, ami közelebb hozza a két felet. A gond ezzel csak az, hogy legszívesebben kitárnád a szívedet, de közben rettegsz, hogy nevetségesnek tart téged.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként tedd a kezedet a szívedre: ugye nem szívesen ismered, hogy időként alig tudsz továbblépni az elmúlt párkapcsolatokon, a szakításon. A modern randizási szokások szerint ugyanakkor elvárják tőled, hogy a kapcsolat lezárását követően szinte azonnal továbblépj, mert nincs idő a sebek nyalogatására.

Szűz

Olyan, hogy „együttműködés”, nem létezik többé: mindenki saját magát tolja előtérbe, akár párkapcsolatban él, akár nem. Senki sem törődik a másikkal, viszont így az egyéni problémák is „házon belül” maradnak. Szűz jegyűként te pedig épp ezt gyűlölöd a modern randikban.

Mérleg

A hazugság már-már követendő példává vált a mai modern világban. Senki sem várja el a másiktól, hogy őszinte legyen, sőt, ostobának bélyegezhetik azokat, akik bizalmat szavaznak a másiknak. Mérleg jegyűként nem élheted le ugyanakkor életed hátralévő részét úgy, hogy állandóan megkérdőjelezed párod szavait, nem igaz?

Skorpió

Mit jelent a hűség? Manapság sajnos kevésbé értékes tulajdonságot. A felületes és kötöttségektől mentes párkapcsolatok a jellemzők, senki sem vágyik mélyebb, meghittebb viszonyra, miközben Skorpió jegyűként te pontosan ezt szeretnéd a legjobban. A többiek szemében talán szexmániásnak tűnhetsz, pedig a valóság egyáltalán nem ez.

Csillagjegyek és a modern randizás

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Nyilas

A párok nem beszélnek a jövőről: úgy élvezik a kapcsolat mindennapjait, hogy a hosszútávú kilátások nem kerülnek szóba közöttük. Nincsenek közös céljaik és álmaik, éppen ezért ha véget ér, valójában senki sem csalódik. Nyilas jegyűként szereted ugyan a szabadságot, de még te is érzed, a modern randik túlzottan is lazákká váltak.

Bak

A szakítás nem létezik, helyette a partner egyik napról a másikra szinte köddé válik, elmenekül anélkül, hogy bármiféle magyarázatot adna a miértre, s megpróbálná úriember módjára lezárni a kapcsolatot. S ami Bak jegyűként számodra a legborzasztóbb, hogy manapság ez a fajta magatartás vált megszokottá és elfogadottá.

Vízöntő

Az emberek alig beszélgetnek egymással, ami alól még romantikus típusok sem kivételek. Nem találsz olyat, akivel a legbelsőbb félelmeidről, reményeidről tudnál beszélgetni. Helyette a semmitmondó csevegés, a rövid üzenetváltások terjedtek el, ami aligha alkalmas, hogy Vízöntő jegyűként valójában megismerd a randipartneredet.

Halak

Halak jegyűként a legjobban az zavar téged, hogy a romantika kihalt a kapcsolatokból. Ha a legkisebb jelét mutatod a romantikus oldaladnak, szánalmasnak tartanak téged a többiek. Nagyon figyelned kell, hogy milyen módon mutatod ki érdeklődésedet a randikon, mert félő, hogy könnyen elijeszted a lehetséges jelöltet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top