nlc.hu
Horoszkóp

Megbocsátás és csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nem tudnak megbocsátani

Ha valami bántót, sértőt teszel ellenük, azt biztosan örökre megjegyzik!

Oroszlán

Az Oroszlán a legbüszkébb csillagjegy. Ha a büszkeségében sérted meg, azt biztosan soha nem bocsátja meg. Ez nagyon széles skálán mozoghat a külsejét illető megjegyzésektől kezdve egészen a megcsalásig. Azt sem viseli el, ha a képességét, a tehetségét kérdőjelezed meg. Erős az önérzete, magabiztos, de egy-két rosszul elejtett megjegyzéssel – meglepő módon – könnyen elveszítheti az önbizalmát. Ha egyszer megsérted az önérzetét, a hiúságát, soha többé nem felejti el neked.

Csillagjegyek és megbocsátás

Fotó: Getty Images

Skorpió

Nincs más jegy, amely olyan mélyen és tartósan képes haragot tartani, mint a Skorpió. Meglepően pesszimista tud lenni, ami azért is furcsa, mert messze elkerüli a mérgező emberek társaságát. Nagyon érzékeny típus, akit nagyon könnyű megbántani. A hazugságot, a hűtlenséget nem tolerálja, és soha nem is bocsátja meg. Hosszasan szenved, és képtelen felejteni. Magában sokszor bosszút esküszik, hogy a másik is tapasztalja meg ugyanazt a fájdalmat, amit ő is érez. Meg is tesz ezért valójában minden tőle telhetőt.

Bak

A Bak nagyon keményen és szívósan dolgozik, hogy elérje a céljait. De valójában minden másért is ugyanilyen elszántsággal küzd és tesz. A párkapcsolat szent a számára, de a karrierje talán még ennél is fontosabb. Nem könnyen mutat érzelmeket, de ha valaki az útjába áll, támadás éri, vagy megkérdőjelezi a teljesítményét, nagyon mély érzelmek szakadnak fel belőle. Amilyen mélyen szeret, pontosan úgy képes gyűlölni is. Ha egyszer megbántódik, őt sem egyszerű kiengesztelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top