nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem tolerálják a megcsalást

Ezek a csillagjegyek nem tolerálják a megcsalást

Náluk a hűtlenség egy olyan dolog, amit soha nem bocsátanak meg.

Skorpió

Bár néhány csillagjegy teljesen elégedett az olyan párkapcsolattal is, ahol mindenki kedvére teheti a saját dolgait, a Skorpiónak nincs ideje olyan partnerekre, akiknél nem érzi a teljes elkötelezettséget. Épp ezért, ha rájön, hogy párja hűtlen volt, akkor azt jó eséllyel nem nézi el. A szakítás mellett valójában mégsem érzelmi, hanem racionális alapon dönt.

Csillagjegyek és a megcsalás

Fotó: Getty Images

Szűz

Természeténél fogva a Szűz ügyel a rendre, és amikor úgy érzi, problémával is kell szembenéznie, általában meg is oldja. De amikor a párja félrelép, akkor teljes mértékben tanácstalanná válik. Saját magát hibáztatja, hogy miért nem vette észre a jeleket, mielőtt megtörtént volna. De azon is sokat agyal, mivel tudta volna megelőzni a hűtlenséget. Az eredmény: nem csupán a párjának nem tud megbocsátani, de saját magának sem.

Kos

A Kos az egyik leggyanakvóbb csillagjegy, és ez azt jelenti, hogy a bizalmatlanság érzése soha nem hagyja nyugodni. Az eszére hallgat minden esetben, így megcsalás esetén többé nem tud annak a gondolatától szabadulni. A düh és neheztelés érzése belülről égeti, éppen ezért nem árt, ha őszinte saját magával, és csak akkor folytatja a párkapcsolatot, ha valóban képes fátylat borítani a múltra. Az esetek többségében azonban nem tud megbocsátani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top