nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek hűtlenséget hozhat az április

Csillagjegyek, akiknek hűtlenséget hozhat az április

A következő csillagjegyek életébe egy kis izgalmat hozhat az április.

Bika

Egy ideje nem működik jól a kapcsolatotok, és elkezdted észrevenni a körülötted lévőket. Izgat a gondolat, hogy kipróbálj valami újat, és az április megadja neked a lehetőséget a hűtlenségre. Az unalmas kapcsolat szinte megrémít, ezért amikor az első jelét érzed  megszokásnak, elkezdesz kalandok után kutatni, és ez áprilisban rád is talál. Ideig-óráig izgató lesz az újdonság ereje, de fájdalom követi. Mérlegeld, hogy mit tehetsz időben ellene, mert az elveszett bizalom nem biztos, hogy visszaépíthető.

Csillagjegyek, akik hűtlenek

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

Hajlamos vagy a saját érdekeid alapján dönteni. Annyira nem vagy önző, hogy ne segíts a bajban, de ahhoz elég egoista vagy, hogy megbántsd a szerelmed. Nehéz veled kompromisszumot kötni, ami még jobban nehezíti a dolgotokat. A folyamatos veszekedés unalmassá válik, az állandó feszültség pedig libidógyilkos. Amikor elengeded magad, könnyen belekeveredsz egy izgalmas flörtbe, ami neked nagyon jól esik. De otthon valaki várni fog, akinek a szemébe kell nézned, és eldöntened: hogyan tovább. Az április egyértelműen választás elé állít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top