nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket kikészít az április

Csillagjegyek, akiket kikészít az április

Ezeket a csillagjegyeket kikészíti majd az április. Jobb, ha felkészülnek.

Kos

A múltbeli traumákkal történő szembenézés fájdalmas és nehéz munka lesz a számodra áprilisban, de ne feledd, ez a gyógyuláshoz vezető első lépés! Egy ideig lehet, hogy kaotikusnak érzed majd a lelki világodat és talán a saját érzéseidet sem érted, de ez kell ahhoz, hogy kitisztulhasson a jövő képe. Ki kell tartanod, nagy lelki csatáid lesznek ebben a hónapban, de minden a lehető legnagyobb rendben lesz. A lényeg, légy türelmes önmagadhoz!

Csillagjegyek, akiket kikészít az április

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Talán már most is olyan érzésekre bukkanhatsz a lelked mélyén, amelyekkel nem lesz igazán jó érzés szembesülni, mégis most, a tavasz, az április a lehető legjobb alkalom, hogy felderítsd ezeket és rájöjj, mit is szeretnél valójában. Van még időd, hogy megvalósítsd a terveidet, vágyaidat ebben az évben. De muszáj szembenézned a dolgaiddal, ami komoly lelki csata lesz a következő hetekben.

Halak

Hiába gondoltad azt, hogy a stresszes időszakon túlléptél, tévedtél! Készülj fel, mert most, áprilisban minden rémálmod visszatérhet. Erős vagy, és magad is tudod, hogy képes vagy megbirkózni minden nehézséggel, tudod kezelni azokat, így valójában örökre száműzheted az életedből a legrosszabbat, és végre a gyógyulás útjára léphetsz. Nehéz folyamat lesz, de képes vagy rá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top